Επικήρυξαν ύποπτο στις ΗΠΑ για 10.000 δολάρια (βίντεο)

Επικήρυξαν ύποπτο στις ΗΠΑ για 10.000 δολάρια (βίντεο)

Είχε στείλει στον Τραμπ μανιφέστο 161 σελίδων και ληστέψει οπλοπωλείο. “Σχεδιάζει επίθεση σε κυβερνητικά στελέχη” λέει η Αστυνομία

Ανθρωποκυνηγητό σε πανεθνική κλίμακα βρίσκεται σε εξέλιξη στις ΗΠΑ για έναν «ένοπλο και άκρως επικίνδυνο» ύποπτο, που έκλεψε 16 όπλα τελευταίας τεχνολογίας. Οι αμερικανικές αρχές πιστεύουν ότι ο καταζητούμενος μπορεί να προβεί σε πράξη μαζικής βίας με στόχο κυβερνητικά στελέχη.

Ο ύποπτος, ο Τζόζεφ Τζακουμπόφσκι από το Τζέινσβιλ του Ουισκόνσιν, φέρεται να εισέβαλε σε οπλοπωλείο την περασμένη Τρίτη και να έκλεψε τουλάχιστον 16 όπλα, σύμφωνα με την Αστυνομία. Μετά τη ληστεία, έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητό του και κανείς δεν τον είδε έκτοτε.

«Βασικά, είναι θυμωμένος με όλους τους κυβερνητικούς αξιωματούχους, είτε πρόκειται για τον πρόεδρο είτε για τους απλούς υπαλλήλους. Απεχθάνεται καθένα που έχει αρχή ή κυβερνητική εξουσία. Είναι οπλισμένος και εξαιρετικά επικίνδυνος», δηλώνει η Αστυνομία.

Επίσης δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, όπου ο Τζακουμπόφσκι ετοιμάζεται να ταχυδρομήσει ένα 161 σελίδων μανιφέστο στον πρόεδρο Τραμπ, λίγες ώρες πριν από την επίθεση στο οπλοπωλείο.

Η επιστολή φαίνεται να απευθύνεται στον πρόεδρο των ΗΠΑ και ο Τζακουμπόφσκι ακούγεται στο βίντεο να λέει «δεν έχουν ιδέα τι πρόκειται να συμβεί», λίγο πριν κολλήσει τα γραμματόσημα στην επιστολή του. Καθώς τη ρίχνει στο ταχυδρομικό κουτί, γυρίζει στην κάμερα και λέει χαμογελώντας: «Ώρα για παιχνίδι»…

«Αν κοιτάξει κάποιος αυτά που έγραψε, είναι πραγματικά ένας μακρύς κατάλογος των αδικιών που θεωρεί πως η κυβέρνηση και η ανώτερη τάξη, έχουν επιβάλει πάνω στην υπόλοιπη κοινωνία», δηλώνει ο τοπικός σερίφης.

Το FBI, οι μυστικές υπηρεσίες και η αστυνομία έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Τζακουμπόφσκι και τον έχουν επικηρύξει με 10.000 δολάρια.

Ακολουθεί το βίντεο από το ταχυδρομείο:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter