Επική «κωλοτούμπα» του Άδωνη για την Μπακογιάννη και την μειονότητα

Επική «κωλοτούμπα» του Άδωνη για την Μπακογιάννη και την μειονότητα

Σε μια μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα οδηγήθηκε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνης Γεωργιάδης, εν μέσω του κρεσέντου εκφοβισμού που έχουν εξαπολύσει στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης κατά της μουσουλμανικής μειονότητας ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Ειδικότερα, ο ακροδεξιός πολιτικός αναγκάστηκε να «μαζέψει» παλιότερες δηλώσεις, όταν ως βουλευτής του ΛΑΟΣ κατηγορούσε την τότε υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη ότι «έχει αναλάβει εργολαβικά τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας».

«Η κυρία Ντόρα Μητσοτάκη Μπακογιάννη έχει αναλάβει εργολαβικά τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας. Μία Τουρκία που σκοτώνει έναν Έλληνα πιλότο, καταστρέφει το αεροπλάνο του, κάνει παραβιάσεις νυχθημερόν, μας ζητάει τα ρέστα για το F16, και πάει η κυρία Μπακογιάννη στην Κωνσταντινούπολη για να κάνει τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας» δήλωνε μεταξύ άλλων στις τότε δηλώσεις του ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος σήμερα σε μια προσπάθεια να «πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα» έκανε λόγο «για απέλπιδα προσπάθεια των στελεχών του Σύριζα να απαντήσουν στις εξαιρετικά σοβαρές κατηγορίες εναντίον τους».

«Προφανώς και τιμώ την Ντόρα Μπακογιάννη και τότε όλα αυτά ήταν στο πλαίσιο μίας σκληρής, και μπορώ να το πω εύκολα πια, λανθασμένης αντιπαράθεσης με μία κυρία που μόνον καλές υπηρεσίας έχει προσφέρει στην Μουσουλμανική μειονότητα και στην Ελλάδα» σημείωσε επίσης ο ίδιος σε μια ακόμη επική πολιτική κωλοτούμπα.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη:

Διαβάστε επίσης:

Επικίνδυνα παιχνίδια με τη μειονότητα με στόχο την «ασφαλή αυτοδυναμία» του Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter