Επική κυβίστηση από τα «ΤΑ ΝΕΑ»: Την Τρίτη κατά και την Πέμπτη υπέρ του νομοσχεδίου Χατζηδάκη

Επική κυβίστηση από τα «ΤΑ ΝΕΑ»: Την Τρίτη κατά και την Πέμπτη υπέρ του νομοσχεδίου Χατζηδάκη

Δύο μέρες μόνο χρειάστηκαν και πιθανότατα μερικά τηλεφωνήματα για να αλλάξουν γραμμή για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο του Κωστή Χατζηδάκη «ΤΑ ΝΕΑ».

Την Τρίτη 13 Απριλίου η φιλοκυβερνητική εφημερίδα βγήκε με πρωτοσέλιδο «Ωράριο λάστιχο» αναλύοντας πώς το νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη θα φέρει ανατροπές στο 8ωρο, αυξήσεις στις υπερωρίες χωρίς αμοιβή κι άλλες ωραίες λεπτομέρειες. Μόνο που αυτές οι λεπτομέρειες δεν άρεσαν σε όλους. Μετά λοιπόν από μια προσεκτική ανάλυση προφανώς του νομοσχεδίου αλλά και μερικά τηλεφωνήματα  το νομοσχέδιο που μέχρι πρότινος καταπατούσε τα εργασιακά δικαιώματα  έχει μετατραπεί σε ένα νομοσχέδιο που σκέφτεται πάνω απ’ όλα το εργαζόμενο.

Έτσι η εφημερίδα κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 15 Απριλίου με τίτλο «Προς εβδομάδα τεσσάρων ημερών» και παρουσιάζει μια διαφορετική οπτική του νομοσχεδίου ακολουθώντας πιστά την φιλοκυβερνητική της γραμμή αναλύοντας ένα νομοσχέδιο που θα ονειρευόταν κάθε εργαζόμενος με… τετραήμερη εργασία, άφθονες γονικές άδειες και άλλα ωραία αξιοζήλευτα.

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter