Επικίνδυνα παιχνίδια ακροδεξιών: «Συλλαμβάνουν» τυχαίους μετανάστες (video)

Επικίνδυνα παιχνίδια ακροδεξιών: «Συλλαμβάνουν» τυχαίους μετανάστες (video)
Φωτογραφία αρχείου

Ενα βίντεο που πρέπει να απασχολήσει τις αρχές μεταδίδεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει μετανάστες κλειδωμένους σε τρέιλερ ενός αγροτικού αυτοκινήτου.

Πρόκειται, όπως καταλαβαίνουμε από την περιγραφή, για περίπτωση αυθαίρετης σύλληψης από κάποιον ακροδεξιό που παίζει τον βιτζιλάντε. Αυτός που το ανέβασε θεωρεί τυχαίους μετανάστες υπεύθυνους για τις πυρκαγιές και προσπαθεί να πείσει ότι κάνει αστυνομικό έργο.

Η αστυνομία πρέπει άμεσα να απαντήσει ποιος είναι αυτός ο ύποπτος τύπος που την αντικαθιστά. Επειδή στην ιστορία, έχουμε δει αυτόκλητους «πολιτοφύλακες» να στήνουν επικίνδυνες ιστορίες ενοχοποιώντας τυχαίους «ανεπιθύμητους».

Την ώρα που κάποιοι προσπαθούν να ενοχοποιήσουν μετανάστες, τα 18 θύματα της πυρκαγιάς είναι μετανάστες. Επίσης είναι εκτός λογικής οι μετανάστες που προσπαθούν να περάσουν απαρατήρητοι στη χώρα να βάζουν φωτιά στα μονοπάτια τους.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Δύο παιδάκια μεταξύ των 18 απανθρακωμένων

Τέτοιες περιπτώσεις μιας δήθεν πολιτοφυλακής που αυτοδικεί είναι διεθνώς γνωστό κόλπο των φασιστών που σπέρνουν μίσος. Τα έχουμε δει σε Ιταλία και ΗΠΑ, να στήνουν προβοκάτσιες και μετά να γίνονται «τιμωροί».

Η αστυνομία πρέπει γρήγορα να απαντήσει ποιος είναι αυτός ο «ράμπο» των συνόρων που κυκλοφορεί μάλλον με πλαστές πινακίδες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter