Επικίνδυνες αντιεπιστημονικές θέσεις από τη Γιαμαρέλλου: Συνεχίζω να κοινωνώ, ούτε συζήτηση (Video)

Επικίνδυνες αντιεπιστημονικές θέσεις από τη Γιαμαρέλλου: Συνεχίζω να κοινωνώ, ούτε συζήτηση (Video)

Ενώ το Εθνικό Σύστημα Υγείας καταρρέει και αποδεικνύεται πλέον καθημερινά ότι σημαντική πηγή εξάπλωσης του κορονοϊού έχουν αποτελέσει οι εκκλησίες, η καθηγήτρια Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας Ελένη Γιαμαρέλλου, επιμένει ότι η θεία μετάληψη είναι ακίνδυνη.

«Συνεχίζω να κοινωνώ, ασφαλώς, ούτε συζήτηση… Μιλάμε μόνο για την Αγία Κοινωνία, το μεγαλύτερο μυστήριο. Ή πιστεύεις ότι είναι το μυστήριο και δεν μεταδίδεται ή δεν το πιστεύεις» δήλωσε η ίδια στο MEGA. Σχετικά με τους ιεράρχες που προσβλήθηκαν από τον κοροναϊό, είπε ότι «το θέμα της μάσκας ήταν πρόβλημα εκεί. Είτε είσαι αρχιερέας είτε αρχιεπίσκοπος, κινδυνεύεις εξίσου. Όλοι να φοράμε μάσκα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Γιαμαρέλλου προχωρά σε τέτοιου είδους δηλώσεις σχετικά με τη Θεία Κοινωνία εν μέσω της πανδημίας, οι οποίες προκαλούν αντιδράσεις, καθώς θεωρείται πως δημιουργούν σύγχυση σε πολίτες, ιδιαιτέρως επειδή εκφράζονται από ένα μέλος της επιτροπής εμπειρογνώμων του υπουργείου Υγείας για την καταπολέμηση του κορονοϊού, που εισηγείται μέτρα στην κυβέρνηση.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα στο 12:43:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter