Επικίνδυνοι πολέμαρχοι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Επικίνδυνοι πολέμαρχοι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός αμέσως μετά τις εκλογές του Ιουλίου όρκισε μια κυβέρνηση, η οποία χαιρετίστηκε ως η κυβέρνηση των αρίστων και αυτή που θα λύσει όλα τα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν στον τόπο από το 2015 μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Στη διάρκεια των επτά μηνών της διακυβέρνησης της χώρας από τη συγκεκριμένη κυβέρνηση αποκαλύφθηκε το προσωπείο όλων των μελών της που στάθηκαν για την αναμνηστική φωτογραφία μπροστά στη Βουλή.

Δεν θα αναφερθούμε στον «άριστο» Διαματάρη ή τους ακροδεξιούς Βορίδη και Γεωργιάδη. Ούτε στον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, ούτε στον νέο υπουργό Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη ούτε σε πολλούς ακόμη που ως μαθητευόμενοι μάγοι διαλύουν ότι είχε κτιστεί μέχρι τώρα, γιατί νομίζουν ότι θα τα φτιάξουν καλύτερα.

Θα μιλήσουμε για έναν ανεκδιήγητο υπουργό Αμυνας ο οποίος κατέχει αυτή τη θέση στη χειρότερη περίοδο των ελληνοτουρκικών σχέσεων αλλά και μιας αυξανόμενης κρίσης στη Μεσόγειο. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος γιατί αυτού πρόκειται πριν λίγες εβδομάδες μας είχε δηλώσει ότι την εσωτερική ασφάλεια μπορεί να την αναλάβει ο στρατός.

Το πήρε πίσω αλλά η απειλή έμεινε. Τις τελευταίες ημέρες μας δήλωσε ότι ετοιμαζόμαστε για πιθανό θερμό επεισόδιο με την Τουρκία και ταυτόχρονα ότι θα κρίνει αυτός για το πώς θα αντιδράσουν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, γιατί υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί; ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ανήγαγε τον εαυτό του σε στρατάρχη, καταπατώντας το πολίτευμα, το Σύνταγμα και όλους τους νόμους της χώρας γράφοντας στα παλαιά του τα παπούτσια τον πρωθυπουργό.

Άραγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζει τις βλέψεις του υπουργού του; Και αν τις γνωρίζει γιατί δεν τον παραιτεί πάραυτα; Μήπως επειδή είναι στο εξωτερικό σε ταξιδάκι τουρισμού μετά επαφών; Μέχρι να γυρίσει με τον μεγαλοϊδεατισμό που έχει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μπορεί να κηρύξει τον πόλεμο στην Τουρκία.

Καιρός για άμεσο ανασχηματισμό, έστω και από το εξωτερικό. Δεν παίζουν με τα εθνικά ζητήματα. Το καταλαβαίνει ή όχι ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter