Επικοινωνιακό σόου Μητσοτάκη στη λαχαναγορά του Ρέντη ενώ η ακρίβεια «καλπάζει»

Επικοινωνιακό σόου Μητσοτάκη στη λαχαναγορά του Ρέντη ενώ η ακρίβεια «καλπάζει»

Σε ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς βρέθηκε στη κεντρική Λαχαναγορά της Αθήνας, στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, όπου μίλησε για… αποτελεσματικά μέτρα της κυβέρνησης κατά της ακρίβειας.

Συγκεκριμένα, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά δυσκολεύονται να βγάλουν το μήνα, ο πρωθυπουργός προσπάθησε για άλλη μία φορά να παρουσιάσει μία πλασματική πραγματικότητα.

Ο Μητσοτάκης υποστήριξε ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την Κεντρική Αγορά Αθηνών εδώ στου Ρέντη και δεν θα είναι η τελευταία. Σε αυτή τη συγκυρία αυτές οι επισκέψεις αποκτούν μία ιδιαίτερη σημασία, καθώς συνεχίζεται η προσπάθεια έτσι ώστε οι Έλληνες καταναλωτές να απολαμβάνουν ποιοτικά προϊόντα σε λογικές τιμές».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «αγωνιζόμαστε, με αυστηρούς ελέγχους στην αγορά και σε συνεννόηση πάντα με όλη την εφοδιαστική αλυσίδα, να μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα τα οποία θα είναι σε τιμές αντίστοιχες ή και χαμηλότερες με τις περσινές. Και ήδη χαίρομαι που διαπιστώνω ότι σε μία σειρά από προϊόντα, λαχανικά και φρούτα, έχουμε τιμές οι οποίες είναι χαμηλότερες από πέρυσι».

«Έχουμε ενθαρρυντικά δείγματα»

Τέλος, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «ο αγώνας κατά της ακρίβειας έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι ένας αγώνας συνεχής. Έχουμε όμως για πρώτη φορά ενθαρρυντικά δείγματα ότι και ο επίμονος πληθωρισμός στα τρόφιμα φαίνεται να αρχίζει πια να κάμπτεται. Και, όπως είπα, σε αρκετά προϊόντα έχουμε πια και πτώσεις τιμών, που τελικά αυτό είναι το ζητούμενο προκειμένου να ανακουφιστεί το μέσο νοικοκυριό και φυσικά να περάσουμε όλες και όλοι τις διακοπές του Πάσχα με χαμόγελο και απολαμβάνοντας όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές για τα τυπικά πασχαλινά προϊόντα».

Διαβάστε επίσης:

Αμηχανία στο Μαξίμου για τη σκοτεινή πορεία Μπελέρη

Ο Μπελέρης, το ΜΑΒΗ και τα Καλάσνικοφ

Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο…

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας έπεσε στο κενό από τον Λευκό Πύργο και σκοτώθηκε (Photo – Video)

Χάος στα δικαστήρια Βόλου με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: Μήνυσε τον δικαστή – «Παίρνετε εντολές από τον Μπέο» (Video)

Το ΠΑΣΟΚ καρφώνει την… «μαρτυριάρα» κα Εύη Χριστοφιλοπούλου για τον Μπελέρη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter