Επικοινωνιακό σώου και προκλητικότητα με το εμβόλιο

Επικοινωνιακό σώου και προκλητικότητα με το εμβόλιο

Το τελευταίο επικοινωνιακό σώου της κυβέρνησης δεν είναι άλλο από το εμβόλιο του κορωνοίου.

Σε αυτό περιλαμβάνεται η παραλαβή του,η μεταφορά του,οι ατέλειωτες δηλώσεις ειδικών και μη για την θερμοκρασία συντήρησης,για τις τυχόν παρενέργειες,για την σειρά που θα εμβολιαστεί ο πληθυσμός και άλλα πολλά,σοβαρά και αστεία.

Τα αδηφάγα ΜΜΕ περιμένοντας την δεύτερη δόση της λίστας Κικίλια,δήθεν για διαφημιστική καμπάνια του εμβολιασμού αλλά στην πραγματικότητα για ασταμάτητο εγκωμιασμό της κυβέρνησης και ειδικότερα του πρωθυπουργού,αυτή την φορά,σε ρόλο καμικάζι ρεπόρτερ ,με απανωτές διακοπές προγράμματος δίνουν το στίγμα της κυβέρνησης και την πλήρη στήριξη τους σε αυτήν.Με τιμές αρχηγού κράτους και με πλήρη παράταξη στρατού,αστυνομίας ,πυροσβεστικής και σε στάση προσοχής παραλαμβάνουν τα λιγοστά εμβόλια με συγκίνηση και σκηνές ιστορικές και απείρου κάλλους ,στην Ελλάδα επί Μητσοτάκη.

Το μόνο που δεν εκστόμισαν τα ΜΜΕ, είναι ότι ο Μωυσής Πρωθυπουργός κατασκεύασε το εμβόλιο,λίγο πριν πάει μια ανέμελη βόλτα για να ξεκουραστεί.

Στην συνέχεια θεωρήθηκε απαραίτητο να βλέπουμε από όλα τα ΜΜΕ ζωντανά την ώρα εμβολιασμού και μέχρι ένα σημείο αντιλαμβάνομαι τον συμβολισμό της κίνησης,αλλά κανένα συμβολισμό δε αντιλαμβάνομαι στο να βλέπουμε όλη την κυβέρνηση του επιτελικού κράτους των αρίστων να εμβολιάζονται πρώτοι και να βγάζουν φωτογραφίες.Δηλαδή εκτός από γελοίοι είναι αφόρητα προκλητικοί και αυθάδεις,δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα, σπεύδοντας οι νεότεροι και χωρίς υποκείμενα νοσήματα να εμβολιασθούν και να χαμογελάσουν στην κάμερα.Όλα αυτά την στιγμή που ματαιώνονται εμβολιασμοί υγειονομικών ενώ μας έλεγαν ότι θα εμβολιασθούν πρώτοι. Αλλά ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρουν αυτοί; Για τα μάτια του κόσμου όμως εκθειάζουν το έργο των υγειονομικών και υποκρίνονται ως συνήθως.

Ξέρω ότι η κυβέρνηση νοιάζεται μόνο για την επικοινωνία,γιατί διαφορετικά θα επιδείκνυε λίγη συστολή όταν πεθαίνουν καθημερινά τόσοι συνάνθρωποι μας,βρισκόμαστεδεύτερη φορά σε καραντίνα σχεδόν 2 μήνες και η πανδημία δεν ελέγχεται ακόμη,οι δόσεις των εμβολίων αποδεικνύονται στάλα στο ωκεανό -παρά τα ταξίματα και τις συνήθεις φανφαρόνικες μεγαλοστομίες-και στη καλύτερη των περιπτώσεων η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών θα εμβολιασθεί μετά την άνοιξη.

Πλέον αυτά που γίνονται ξεφεύγουν εντελώς από κάθε λογική, η κατάσταση φοβάμαι ότι θα γίνει πολύ επικίνδυνη όχι μόνο στην υγεία αλλά και στην οικονομία,στην καθημερινότητα μας και τελικά στην ποιότητα ζωής μας.

Η Ευαγγελία Μανιτσούδη είναι εκπαιδευτικός

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter