Επιλεκτική ενημέρωση από Βασίλη Κικίλια – Δε δέχθηκε ερωτήσεις για το πόθεν έσχες του Κυριάκου

Επιλεκτική ενημέρωση από Βασίλη Κικίλια – Δε δέχθηκε ερωτήσεις για το πόθεν έσχες του Κυριάκου

Με επιλεκτική ενημέρωση αποφάσισε να ασκήσει την αντιπολιτευτική της κριτική προς την κυβέρνηση η ΝΔ. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας, ενώ κάλεσε τους δημοσιογράφους σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, περιορίστηκε στο ταξίδι του Πρωθυπουργού στο Παρίσι και ξεκαθάρισε από την αρχή ότι δεν θα δεχθεί ερωτήσεις για κανένα άλλο θέμα.

Είναι προφανές ότι απέκλεισε την υπόλοιπη επικαιρότητα για να αποφύγει τις ερωτήσεις για το Πόθεν Έσχες του κ. Μητσοτάκη και το δημοσίευμα του Documento.

Μέσα σε οριοθετημένο σε συνθήκες ασφαλείας περιβάλλον, κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι «κάνει μεγάλη ζωή» στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών και ζήτησε αυθημερόν απαντήσεις σε έξι ερωτήματα που έθεσε, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι «ο ελληνικός λαός, που δοκιμάζεται, απαιτεί διαφάνεια και αλήθεια».

Στο πλαίσιο της διαφάνειας και της αλήθειας λοιπόν, που απαιτεί ο ελληνικός λαός, το ρεπορτάζ του Documento για το Πόθεν Έσχες του Προέδρου της αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ανέδειξε δύο ερωτήματα τα οποία χρήζουν απάντησης από τον Κ. Μητσοτάκη.

– Πρώτον, γιατί από το 2011 και μετά δεν περιλαμβάνεται στο Πόθεν Έσχες του και η δήλωση περιουσιακής κατάστασης της συζύγου του, εφόσον, κατά δήλωση του Κ.Μητσοτάκη, έκτοτε ξεπεράστηκαν τα οικογενειακά τους προβλήματα και

– Δεύτερον, εάν θα πρέπει να ελεγχθεί η προέλευση των χρημάτων με τα οποία αγοράστηκε το διαμέρισμα στο Παρίσι, εφόσον αυτό έγινε κατά τη χρονιά που ο Πρόεδρος της ΝΔ και η σύζυγός του δήλωσαν διάσταση και μάλιστα λίγες μέρες μετά την κατάθεση του Πόθεν Έσχες του κ. Μητσοτάκη.

Από τη στιγμή που, όπως δήλωσε ο κ.Κικίλιας, για τη ΝΔ συνιστά «μείζον πολιτικό ζήτημα» να δώσει το Μέγαρο Μαξίμου ξεκάθαρες απαντήσεις για το ταξίδι στο Παρίσι, αντιλαμβάνεται κιόλας ότι εξίσου ξεκάθαρες απαντήσεις οφείλει να δώσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και για θέματα που αφορούν στον Αρχηγό του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter