Επιμένει και απειλεί με τιμωρίες τους «αντάρτες» η UEFA

Επιμένει και απειλεί με τιμωρίες τους «αντάρτες» η UEFA
Ο Αλ. Τσέφεριν

Για την ώρα η UEFA το …κρατάει Μανιάτικο στα ιδρυτικά μέλη της ευρωπαϊκής Super league κι επιμένει ότι θα έχουν κυρώσεις για την προσπάθεια τους να αποσχιστούν από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία.

Ο Σλοβένος δικηγόρος και πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν μίλησε με σκληρό λόγο, τονίζοντας πως Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, θα λάβουν τις πιο αυστηρές ποινές.

«Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους θα λάβουν τις πιο αυστηρές ποινές. Νομίζουν ακόμα ότι η European Super League υφίσταται. Είναι οι ομάδες που απειλούνται περισσότερο με αποκλεισμό από το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ» είπε ο Τσέφεριν στη Daily Mail: και παράλληλα απάντησε στις κριτικές που υπάρχουν για το γεγονός ότι το νέο φορμάτ του Τσάμπιονς Λιγκ περιλαμβάνει περισσότερα παιχνίδια:

«Οι παίκτες και οι προπονητές ζητούν λιγότερα παιχνίδια. Μπορεί να γίνει αυτό, όμως θα μειωθούν και οι απολαβές τους, για να γίνει απόλυτη προσαρμογή στα δεδομένα. Δεν γίνεται να παίζεις λιγότερο και κάθε φορά να παίρνεις περισσότερα χρήματα…

Αυτή η κοινή προσπάθεια απέδειξε πως δεν είναι όλα προς πώληση, ότι δεν μπορείς να έρχεσαι με τα δισεκατομμύριά σου και να λες ‘δεν με νοιάζει η παράδοση, η ιστορία σας και όσα αγαπάτε, γιατί έχω αρκετά λεφτά για να σας αγοράσω όλους’. Αυτό δεν θα περάσει, με τίποτα!»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter