Επιμένει ο Άδωνης για την α’ κατοικία με πρόσχημα τους «μπαταχτσήδες»

Επιμένει ο Άδωνης για την α’ κατοικία με πρόσχημα τους «μπαταχτσήδες»

«Απόλυτη προστασία δεν υπάρχει σε καμία οικονομία. Δηλαδή και των μπαταχτσήδων» επανέλαβε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνης Γεωργιάδης μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο OPEN, προσθέτοντας πως απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας «δεν υπάρχει σε καμία κανονική οικονομία και δεν πρέπει να υπάρχει γιατί αυτό σημαίνει ότι αυτοί ζουν εις βάρος των υπολοίπων».

Αν και η προεκλογικά η ΝΔ έταζε ελαφρύνσεις για τη μεσαία τάξη, τώρα με «πρόσχημα» τους στρατηγικούς κακοπληρωτές και τους «μπαταχτσήδες», η κυβέρνηση καταργεί από 30 Απριλίου την προστασία της α’ κατοικίας με εξαιρέσει όπως λέει τους πολύ αδύναμους, χωρίς ωστόσο, να έχει δώσει ένα σαφές πλαίσιο για το ποιους θεωρεί «πολύ αδύναμους». 

«Μετά τις 30 Απριλίου με το νέο πτωχευτικό κώδικα θα έχει «πρόνοιες προστασίας» σε αυτούς που είναι πραγματικά αδύναμοι» είπε ο κ. Γεωργιάδης γι αυτό και κάλεσε όλους του υπολοίπους να εκμεταλλευτούν το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ που προστατεύει την α’ κατοικία γιατί μετά δεν θα υπάρχει κανένα προστατευτικό πλαίσιο.

Τι έλεγε ο Άδωνης Γεωργιάδης 

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στο πλαίσιο χαιρετισμού που απηύθυνε σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου για το θέμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας υποστήριξε ότι δεν υπάρχει απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας σε καμία προηγμένη οικονομία για να προσθέσει ότι «ούτε πρέπει να υπάρχει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter