Επιμένει ο ιερέας μετά το παραλήρημα για τις μάσκες: «Είπα την αλήθεια, δεν έκανα κάτι τόσο τραγικό» (Video)

Επιμένει ο ιερέας μετά το παραλήρημα για τις μάσκες: «Είπα την αλήθεια, δεν έκανα κάτι τόσο τραγικό» (Video)

Αμετανόητος εμφανίστηκε σε δήλωσή του, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου, ο ιερέας που έκανε κήρυγμα κατά της μάσκας κατά τον αγιασμό σε νηπιαγωγείο εκστομίζοντας απίστευτες εκφράσεις.

Μάλιστα, υποστήριξε πως αδίκως τον κατηγορούν για κήρυγμα μίσους καθώς, ακόμα και τώρα υποστηρίζει ότι «δεν έκανα κάτι τόσο τραγικό. Είπα την αλήθεια».

Δείτε επίσης: Ακροδεξιό παραλήρημα ιερέα: «Διαδηλώνετε για Φύσσα, Γρηγορόπουλο και ομοφυλόφιλους, αλλά όχι για τις μάσκες» (Video)

Χαρακτηριστικά είπε: «Δεν περίμενα ότι θα γίνει τόσο μεγάλο πράγμα. Εγώ δέχομαι επίθεση. Είπα την αλήθεια. Δε νομίζω ότι έκανα κάτι τόσο τραγικό, που το παρουσιάζουν. Ούτε κήρυγμα μίσους, όπως με κατηγορούν αδίκως. Ούτε ρατσιστικό, ούτε τίποτα. Πιστεύω με τη βοήθεια του θεού θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Έχουμε εμπιστοσύνη στον θεό». 

Υπενθυμίζεται πως ο εν λόγω ιερέας, κατά τον καθιερωμένο αγιασμό σε νηπιαγωγείο στο Ρέθυμνο, αναφέρθηκε στην πανδημία λέγοντας πως δεν πρέπει να πιστεύουν στον κορονοϊό και δε χρειάζεται να φοράνε μάσκες.

Παράλληλα, εξοργισμένος άρχισε να επιτίθεται σε γονείς λέγοντας πως είναι υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και διαδηλώνουν υπέρ του Παύλου Φύσσα, του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και των ομοφυλόφιλων αλλά όχι για τις μάσκες. 

Βίντεο: Κρήτη TV

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter