Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για την άθλια απάντηση Πέτσα στον αποκλεισμό του Documento: «Πού, πώς και πόσα δώσατε στα ΜΜΕ;»

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για την άθλια απάντηση Πέτσα στον αποκλεισμό του Documento: «Πού, πώς και πόσα δώσατε στα ΜΜΕ;»

Μετά την ανεκδιήγητη απάντηση Πέτσα στην Ερώτηση των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον καθεστωτικό αποκλεισμό του Documento από τις καμπάνιες κατά της πανδημίας, πηγές της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ επανέρχονται και ζητούν συγκεκριμένες απαντήσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος απ’ ό,τι φαίνεται κατέχει και δεξιότητες fact cheker.

Δείτε επίσης: Ωμή παραδοχή Πέτσα: αποκλείσαμε το Documento από την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» γιατί δεν μας αρέσουν όσα γράφει

«Η κυβέρνηση, για μια ακόμη φορά αποφεύγει να απαντήσει στην ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, για το πού και πώς διοχετεύθηκαν τα χρήματα της διαφημιστικής εκστρατείας ¨Μένουμε Σπίτ騻 σημειώνουν οι πηγές της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Στέλιος Πέτσας, με πολυσέλιδη επιστολή του προς τη Βουλή, μιλάει για την αναγκαιότητα της επικοινωνιακής εκστρατείας, αλλά όχι για την «ταμπακιέρα».

«Με ανόητα τεχνάσματα προσπαθεί να αποπροσανατολίσει από την ουσία του ερωτήματος που αφορά στη διαχείριση δημόσιου χρήματος, επικαλούμενος αόριστα κριτήρια αξιοπιστίας, αντικειμενικότητας και αρχών δεοντολογίας των μέσων ενημέρωσης» σχολιάζουν και καταλήγουν υπογραμμίζοντας:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εμμένει στο ερώτημά του και επαναλαμβάνει το πολύ απλό: Πού, πώς και πόσα χρήματα διατέθηκαν στα ΜΜΕ; Ζητά πλήρη κατάλογο των εντύπων, ραδιοτηλεοπτικών και διαδικτυακών μέσων μαζικής ενημέρωσης, στους οποίους χορηγήθηκαν ποσά της διαφημιστικής δαπάνης της εκστρατείας «Μένουμε Σπίτι». Ζητά, δηλαδή, να εφαρμοστεί η υποχρέωση της Πολιτείας για πλήρη διαφάνεια, αφού πρόκειται για δημόσιο χρήμα. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter