Επιμένει στη στρατηγική ρήξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Επιμένει στη στρατηγική ρήξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πιστός στη γραμμή, που χαράσσεται και από τις σκληροπυρηνικές φωνές της ΝΔ και υπαγορεύει τη λογική της κάθετης αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση στα ζητήματα της συμφωνίας με τους δανειστές, έμεινε ο Κ. Μητσοτάκης.

Από την πρώτη στιγμή της συνάντησής του με τον Πρωθυπουργό , υπακούοντας στην λογική «να μην νομιμοποιήσει η ΝΔ» τη συμφωνία με τους θεσμούς, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι προσήλθε για συζήτηση επί των εθνικών θεμάτων ενώ παρέπεμψε στη συζήτηση στη Βουλή για τα ζητήματα της συμφωνίας.

«Για τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής είμαι πάντοτε στη διάθεση της κυβέρνησης. Τα υπόλοιπά θα τα πούμε στη Βουλή», δήλωσε ο Κ. Μητσοτάκης, προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου. Από την πλευρά του Πρωθυπουργός ευχαρίστησε για την ανταπόκριση , ενώ επισήμανε ότι «πάντα υπάρχουν ευαίσθητα θέματα που πρέπει να συζητιούνται σε ένα πιο προστατευμένο περιβάλλον». «Παρά τις διαφωνίες μας θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια επαφή και ενημέρωση για όλα τα θέματα», συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες , μόλις λίγες ώρες πριν από το προκαθορισμένο ραντεβού του με τον Πρωθυπουργό ο κ.Μητσοτάκης είχε συναντηθεί με τον πρώην Πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά, ο οποίος και φέρεται ως ο κυριότερος εκφραστής της σκληρής αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση στα ζητήματα της συμφωνίας. Για το θέμα, η ΝΔ έχει καταθέσει αίτημα για Προ Ημερησίας Διατάξεως συζήτηση στη Βουλή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter