Επιμένουν στο αφήγημα του «ρωσικού δάκτυλου»: «Ασύμμετρες απειλές»… ανακάλυψε η Μπακογιάννη (Video)

Επιμένουν στο αφήγημα του «ρωσικού δάκτυλου»: «Ασύμμετρες απειλές»… ανακάλυψε η Μπακογιάννη (Video)

Σε μία προσπάθεια να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και από το «τσουνάμι» ακρίβειας που αναμένεται να κορυφωθεί τους χειμερινούς μήνες, η Ντόρα Μπακογιάννη επιλέγει να επιστρατεύσει με τη σειρά της το αφήγημα του… «ρωσικού δάκτυλου» που στοχεύει σε… αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Όλα αυτά μετά τη χθεσινή της τοποθέτηση στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, που χαρακτήρισε «ρίσκο» την απόφαση του Κυρ. Μητσοτάκη για τον εκλογικό νόμο.

Συγκεκριμένα, σήμερα, Πέμπτη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε: «Ζούμε σε μια περίοδο εξαιρετικά ανησυχητική. Είμαστε σε μια χώρα που έχει συγκεκριμένη απειλή εξ ανατολών, σε μια χώρα που είναι σε πόλεμο με την Ρωσία λόγω της στάσης της με την Ουκρανία, σε μια χώρα που δέχεται ασύμμετρες απειλές».

Εν συνεχεία, προσδιόρισε πως η Ρωσία έχει «ρίξει» 10 εκατομμύρια ευρώ σε ελληνικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη «Εδώ στην Ελλάδα έχουν πέσει χρήματα σε κόμματα ή σε Μέσα;» απάντησε: «Μα στην Ελλάδα είναι γνωστό πως έχουν πέσει 10 εκατομμύρια» ανέφερε για τα Μέσα Ενημέρωσης και συνέχισε: «Αυτό της Ελλάδας έχει κοινοποιηθεί εδώ και 6 μήνες», είπε.

Υπογραμμίζει πως ο Κυρ. Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ είχε υποστηρίξει πως υπάρχουν και εντός της Ευρώπης κόμματα, δυνάμεις, που πρόσκεινται στη Ρωσία και η Μόσχα θα είχε κάθε λόγο αυτές τις δυνάμεις να τις υποστηρίξει.

Όσον αφορά το σκάνδαλο παρακολουθήσεων, προσπάθησε να βγάλει… λάδι τον πρωθυπουργό, αποδίδοντας το σκάνδαλο σε «επιχειρησιακό λάθος»: «πρώτος στόχος είναι να μάθουμε από πού έγινε αυτό το μεγάλο επιχειρησιακό λάθος. Ο δεύτερος είναι να καταλήξει αυτή η Εξεταστική Επιτροπή για το ποια είναι τα θεσμικά μέτρα που θα πρέπει να πάρουμε για να μην επαναληφθεί αυτό», ανέφερε.
«Πράγματι, δεν το ήξερε ο Πρωθυπουργός. Για να κάνεις ένα λάθος πρέπει να το ξέρεις. Το λάθος του Πρωθυπουργού ήταν η λάθος εκτίμηση του για τον επικεφαλής της ΕΥΠ και την λανθασμένη κρίση που έδειξε ο τελευταίος κι αυτός ήταν και ο λόγος της απομάκρυνσης του. Ο επικεφαλής της ΕΥΠ έπρεπε να είχε ενημερώσει τον Πρωθυπουργό για την παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη. Ο κ. Δημητριάδης ανέλαβε την πολιτική ευθύνη», υποστήριξε.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter