Επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Νίκου Περάκη «Success Story»

Επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Νίκου Περάκη «Success Story»

Με πλήθος κόσμου και πολλές παρουσίες από τον καλλιτεχνικό χώρο πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Νίκου Περάκη, «Success Story», στο Θέατρο Παλλάς, η οποία αποτελεί άλλη μία συμπαραγωγή της Nova.

 Όλοι οι πρωταγωνιστές Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Φιόνα Γεωργιάδη, Πάνος Μουζουράκης, Τόνια Σωτηροπούλου, Τζένη Θεωνά, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Βάσω Καβαλιεράτου, Μαρία Αλιφέρη, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αννίτα Κούλη καθώς και φίλοι και συγγενείς των συντελεστών έσπευσαν να δουν πρώτοι την πολυαναμενόμενη ταινία του ανατρεπτικού δημιουργού και γέμισαν ασφυκτικά το Θέατρο Παλλάς

Η υπόθεση της ταινίας περιστρέφεται γύρω από έναν παθιασμένο έρωτα στα χρόνια της απερισκεψίας, αποτυπώνοντας ένα χρονικό προδοσίας, συνωμοσίας και ίντριγκας στα πρώτα χρόνια της κρίσης μέσα από ένα σκοτεινό παιχνίδι με πανίσχυρους παίκτες. Ο Παναγής Πάνδωρας, ένας εύπορος ψυχίατρος, γιος μεγαλοεκδότη, συναντά στα εγκαίνια του οικογενειακού πολιτιστικού κέντρου, τη νεαρή, όμορφη και φιλόδοξη απόφοιτο της σχολής του εθνικού, Τζορτζίνα Τσελέπη. Κόντρα στα προγνωστικά, οι δυο τους ερωτεύονται απερίσκεπτα και παράφορα. Όταν, ο Παναγής θα ανακοινώσει την κάθοδό του στην πολιτική, όλα θα ανατραπούν καθώς μαθαίνει πως μία βόμβα απειλεί τη ζωή του.




Στην πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στο Παλλάς, παρευρέθηκαν ο σκηνοθέτης Νίκος Περάκης συνοδευόμενος από το καστ και πλήθος επωνύμων, που έσπευσαν τους συγχαρούν και να χειροκροτήσουν, ανάμεσα στους οποίους ήταν οι: Θοδωρής Αθερίδης, Γιώργος Πανουσόπουλος, Γιώργος Τσεμπερόπουλος, Πέτρος Τατσόπουλος, Κωστής Μαραβέγιας, Μαρίζα Ρίζου, Βίκυ Βολιώτη, Εβελίνα Παπούλια, Φώτης Σεργουλόπουλος, Δημήτρης Λιγνάδης, Μαρία Σολωμού, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Αλέξης Γεωργούλης, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Κώστας Κάππας, Κατερίνα Λάσπα, Δημήτρης Κοντόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Δήμος Αναστασιάδης, Ιάσων Τριανταφυλλίδης, Γιάννης Ποιμενίδης, Προμηθέας Αλειφερόπουλος και πολλοί άλλοι.

Η Αγάπη Κεφαλογιάννη, Διευθύντρια Προγράμματος Nova ανέφερε: «Το «Success Story», η πολύ έξυπνη και ιδιαίτερη κωμωδία του Νίκου Περάκη, ανοίγει την αυλαία των συμπαραγωγών της Nova για φέτος, που εδώ και 20 χρόνια σταθερά στηρίζει το Ελληνικό Σινεμά. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που για μία ακόμη φορά συνεργαστήκαμε με το Νίκο Περάκη, και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην πορεία της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες».

Το «Success Story» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου, ενώ θα μεταδοθεί αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova. Με την ταινία «Success Story», η Nova, μετράει περισσότερες από 135 συμπαραγωγές κινηματογραφικών ταινιών ενώ συνεχίζει να στηρίζει τον ελληνικό κινηματογράφο έχοντας επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε εγχώριες παραγωγές!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter