Επίσημο: Αντετοκούνμπο πενταετίας στους Μπακς – Υπέγραψε το ανώτερο συμβόλαιο!

Επίσημο: Αντετοκούνμπο πενταετίας στους Μπακς – Υπέγραψε το ανώτερο συμβόλαιο!

«Κλείδωσε» η παραμονή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι! Ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ αποφάσισε να υπογράψει το λεγόμενο «supermax» συμβόλαιο που έριξαν στο τραπέζι του οι Μπακς και ανανέωσε τη συνεργασία του, η οποία επρόκειτο να λήξει το καλοκαίρι του 2021.

Ο Γιάννης υπογράφει το μέγιστο βάσει κανονισμών συμβόλαιο, έναντι 228,2 εκατομμυρίων δολαρίων για την επόμενη πενταετία, ενώ θα εισπράξει και 28 περίπου εκατομμύρια για τη σεζόν που ξεκινάει την επόμενη Τρίτη. Πρόκειται φυσικά για το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ο δις MVP του ΝΒΑ Γιάννης θα ήταν φυσικά περιζήτητος, αλλά προτίμησε να βάλει την υπογραφή του από τώρα, απομακρύνοντας τους επίδοξους μνηστήρες που ετοίμαζαν προσφορές-μαμμούθ για να τον προσελκύσουν (Μαϊάμι, Γκόλντεν Στέιτ, Ντάλας κ.α.).

«Εδώ είναι το σπίτι μου, αυτή είναι η πόλη μου», δήλωσε ο ίδιος μέσω Twitter, ανακοινώνοντας τη συμφωνία. «Ας κάνουμε αυτήν την πενταετία να μετρήσει. Το σόου συνεχίζεται, εμπρός, πάμε!»

Ο Γιάννης είχε αφήσει να εννοηθεί με πρόσφατες δηλώσεις του ότι θα προτιμούσε να μείνεισ το Μιλγουόκι και να χτίσει γύρω του μία ομάδα ικανή να διεκδικήσει τίτλους στο ΝΒΑ, παρά να αναζτήσει αλλού την τύχη του.

Οι Μπακς έκαναν κάποιες μεταγραφικές κινήσεις τις τελευταίες εβδομάδες (κυρίως με την απόκτηση του Τζρου Χόλιντεϊ), αλλά δεν έχουν βάσει κανονισμών την ευελιξία να ενισχυθούν άλλο, τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter