Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, MVP του φετινού πρωταθλήματος δικαίωσε τα σενάρια που ανέφεραν ότι είχε έλθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό κι έτσι πριν λίγο, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του παίκτη!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ο Λάζαρος θα είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σύλλογο, με έναρξη την 1/7/2018».

Η μεταγραφή του διεθνή Ελληνα επιθετικού αναμένεται πάντως να έχει πολλά επεισόδια τις επόμενες ημέρες καθώς η ΑΕΚ στην οποία αγωνιζόταν μέχρι προχθές υποστηρίζει πως ο Λάζαρος έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο μαζί της, κάτι που βρίσκει αντίθετο τον παίκτη. 

Όπως όλα δείχνουν ο Χριστοδουλόπουλος και ο «δικέφαλος» θα συνεχίσουν τη διαμάχη τους στα δικαστήρια, τη στιγμή που στο λιμάνι πανηγυρίζουν για τη σπουδαία μεταγραφή του 31χρονου άσου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter