Επίσκεψη Ηλιόπουλου στο νοσοκομείο «Η Ελπίς»

Επίσκεψη Ηλιόπουλου στο νοσοκομείο «Η Ελπίς»

Ο Δήμος Αθηναίων οφείλει να είναι αρωγός του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η Ελπίς», τόνισε κατά την επίσκεψή του σ’ αυτό, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο κ. Ηλιόπουλος, που συναντήθηκε και συνομίλησε με τον διευθυντή του νοσοκομείου, τον διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, καθώς και με εργαζόμενους, επισήμανε, σύμφωνα με ανακοίνωσή του ότι, παρά τις σημαντικές προσλήψεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια, υπάρχει ανάγκη περαιτέρω κάλυψης των ελλείψεων σε επίπεδο νοσηλευτικού, ιατρικού και διοικητικού προσωπικού.

Επίσης επέρριψε ευθύνες στο Δήμο Αθηναίων για την παραμέληση του προαύλιου χώρου του νοσοκομείου, ενώ υπογράμμισε και την ανάγκη να προχωρήσει ο αποχαρακτηρισμός του δρόμου εντός του χώρου του νοσοκομείου ώστε να υλοποιηθεί η ανέγερση νέας πτέρυγας και η δημιουργία παιδικού σταθμού. Σε δηλώσεις του ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «προτεραιότητά μας είναι να γίνει ο δήμος αρωγός στο έργο του «Ελπίς». Όχι μόνο λόγω της ιστορικότητάς του, αλλά κυρίως επειδή προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας στους ανθρώπους της Αθήνας αδιάκοπα, με εξειδικευμένα τμήματα. Οφείλουμε να εξασφαλίσουμε την όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία μεταξύ του δήμου, του νοσοκομείου αλλά και του υπουργείου Υγείας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter