Επίσκεψη Τσίπρα στο Μάτι: Ανείπωτη θλίψη (Video + Photos)

Επίσκεψη Τσίπρα στο Μάτι: Ανείπωτη θλίψη (Video + Photos)

Τις πληγείσες, από τις πυρκαγιές, περιοχές στο Μάτι Αττικής, επισκέφτηκε το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας. Με ανάρτησή του στο Twitter, ο πρωθυπουργός εξέφρασε τον σεβασμό του σε όσους έδωσαν τη μάχη αλλά και την ανείπωτη θλίψη που ένιωσε κατά την επίσκεψη του στις πληγείσες περιοχές.

Περίπου μια ώρα διήρκεσε η επίσκεψη του πρωθυπουργού, στο Μάτι. Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε την περιοχή όπου συντελέστηκε η τραγωδία και συνομίλησε με τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής και του Στρατού που βρίσκονται στην περιοχή για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών.

Επίσης, συνομίλησε με τους μηχανικούς και τους εργαζόμενους που παραμένουν στην περιοχή για την ολοκλήρωση της καταγραφής των κτιρίων που έχουν υποστεί ζημιές, αλλά και με πολίτες.

Τον σεβασμό του σε όσους έδωσαν τη μάχη αλλά και την ανείπωτη θλίψη που ένιωσε κατά την επίσκεψη του στις πληγείσες περιοχές εκφράζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Επισκέφθηκα σήμερα τον τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, η επίσκεψη διήρκεσε περίπου μία ώρα. Ο Πρωθυπουργός, επισκέφτηκε την Αργυρή Ακτή, το Ρέμα στο Κόκκινο Λιμανάκι, αλλά και το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού στο Λεωφορείο Όλυμπος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με πολίτες, πυροσβέστες και στρατιώτες, ενώ ενημερώθηκε για την κατάσταση από τον Υπαρχηγό της Πυροσβεστικής, κ. Αναστωστάκη, αλλά και τους μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών, που βρίσκονται στο πεδίο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter