Επισπεύδεται η καταβολή των συντάξεων των Χριστουγέννων – Οι πιθανές ημερομηνίες

Επισπεύδεται η καταβολή των συντάξεων των Χριστουγέννων – Οι πιθανές ημερομηνίες

Νωρίτερα από τις συνήθεις ημερομηνίες που καταβάλλονται οι συντάξεις άλλων μηνών θα δοθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου στους συνταξιούχους, σύμφωνα με ΚΥΑ που αναμένεται να εκδοθεί.

Ειδικότερα προκειμένου να διευκολυνθούν οικονομικά οι συνταξιούχοι ενόψει των Εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, η καταβολή των συντάξεων του μηνός Ιανουαρίου 2019 θα γίνει νωρίτερα από τις καθιερωμένες ημερομηνίες και συγκεκριμένα πριν τα Χριστούγεννα.

Οι ημερομηνιές καταβολής των συντάξεων μηνός Ιανουαρίου 2019 ορίζονται από Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη και της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επικρατέστερες ημερομηνίες για την πληρωμή των συντάξεων Ιανουαρίου 2019 οι συντάξεις συνταξιούχων Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) που προέρχονται από τον ΟΓΑ και τον ΟΑΕΕ προτείνεται να καταβληθούν την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018.

Οι συντάξεις συνταξιούχων Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) που προέρχονται από τους λοιπούς φορείς και του Δημοσίου προτείνεται να καταβληθούν την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter