"Της καταστρέφουν τη ζωή"

Επιστολή μαθητή της Ηριάννας: «Ευφυέστατος και δυναμικός χαρακτήρας, καμία σχέση με τη τρομοκρατία»

Επώνυμη επιστολή στήριξης της Ηριάννας, της νεαρής πανεπιστημιακού που, όπως πρώτο αποκάλυψε το Documento, καταδικάστηκε σε πολυετή φυλάκιση βάσει ενός έωλου κατηγορητηρίου, απέστειλε μαθητής της στο Διδασκαλείο ελληνικής γλώσσας του ΕΚΠΑ.

Στην επιστολή του ο μαθητής της Ηριάννας, ονόματι Marc Antoine, αναφέρει τα εξής:

«Είμαι ο Marc Antoine, μαθητής της Νέας Ελληνικής γλώσσας που μία από τις καθηγήτριές μου ήταν η Ηριάννα στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας από τον Δεκέμβριο (του 2016) έως τον Μάιο του 2017. Κατά την περίοδο αυτή η εντύπωση που προσκόμισα από την καθηγήτριά μου των Ελληνικών ήταν κάτι περισσότερο από θετική, όχι μόνο ως επαγγελματία αλλά και ως ένα πολύ θετικό άτομο.

Ούτε μία φορά δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου κάποια παράξενη συμπεριφορά ή ύποπτη συζήτηση για οτιδήποτε από εκείνη. Στην πραγματικότητα, σε κάποιες συζητήσεις που είχαμε στην τάξη μας, ήταν πάντα ενάντια στη βία και οποιαδήποτε αρνητική κίνηση που θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα ή να ενοχλήσει άλλους ανθρώπους στην κοινωνίας μας. Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η Ηριάννα στα μάτια μου είναι ένα πολύ ειρηνικό άτομο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μία ευφυέστατη και δυναμική νέα κοπέλα με τόσο λαμπρό μέλλον μπροστά της κινδυνεύει να χάσει όλα όσα κατέκτησε με προσπάθειες και θυσίες για να φτάσει εκεί που έφτασε, καθώς και το να ζήσει μια κανονική ζωή. Πιστεύω ότι πρόκειται για παρεξήγηση να συσχετίζεται αυτή η νεαρή κοπέλα με τέτοια ζητήματα.

Marc.»

Η επιστολή όπως δημοσιεύτηκε σε σελίδα στο facebook όπου συγκεντρώνεται υλικό στήριξης της Ηριάννας:

Μαθητές της Ηριάννας, μαθαίνοντας τι συνέβη στη δασκάλα τους, μας έστειλαν γραπτώς μερικά λόγια. Επιστολή #1 "I, Marc...

Posted by Για την Ηριάννα Β.Λ. on Donnerstag, 29. Juni 2017
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.