Επιστολή συμπαράστασης στο Σ.Ε.Η. από τον Σύλλογο Μουσικών Βορείου Ελλάδος

Επιστολή συμπαράστασης στο Σ.Ε.Η. έστειλε ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος κάνοντας λόγο για απαράδεκτη επίθεση σε ιστορικά σωματεία και συλλογικότητες όπως το Σ.Ε.Η.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά τα όσα κατέθεσε στο υπόμνημά του ο Δημήτρης Λιγνάδης στο οποίο επιτίθεται μεταξύ άλλων στο ΣΕΗ και στο πρόεδρο του Σπύρου Μπιμπίλα.

Επιστολή συμπαράστασης στο Σ.Ε.Η.

Η απαράδεκτη επίθεση σε ιστορικά σωματεία και συλλογικότητες όπως το Σ.Ε.Η, δεν προσβάλει μόνο την τιμή και την υπόληψη των εκλεγμένων εκπροσώπων, αλλά όλα τα μέλη και τις εκλεγμένες από αυτά διοικήσεις, στην μεγάλη ιστορική πορεία και προσφορά τους.

Όλους μας!Αποτελεί δε μείζον πολιτικό ζήτημα για την κοινωνία μας, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, αυτήν της πανδημίας.

Ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος στέκεται στο πλευρό του αδελφού Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Στηρίζουμε την διοίκηση του η οποία βάλλεται άδικα και προβοκατόρικα, από αήθεις δημοσιεύσεις και κατηγορίες.

Θεωρούμε απαράδεκτη την προσπάθεια προσωπικής αποδόμησης και σπίλωσης του προέδρου του κυρίου Σπύρου Μπιμπίλα. Τέλος δηλώνουμε συμπαραστάτες στην δικαστική αποκατάστασή του, η οποία θα βάλει στη θέση τους μια και καλή τους χυδαίους σκευωρούς.

Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας

Πέτρος Καράλης Μαίρη Δούτση

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

11/04/2021, 17:00