Επιστολή του απεργού πείνας και δίψας Θανάση Κυριαζή

Λευκή απεργία ξεκινάει και πάλι ο κρατούμενος στις φυλακές Πατρών Θανάσης Κυριαζής, αφού καταγγέλλει εκδικητική συμπεριφορά από το πειθαρχικό συμβούλιο των φυλακών. 

«ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Εκ νέου ξεκίνησα λευκή απεργία δηλαδή αποχή από συσσίτιο και λήψη υγρών ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΑΤΡΩΝ αφού την εν λόγω ήμερα περνούσα για χορήγηση τακτικής άδειας αντί αυτού μου κάνανε δώρο η υπηρεσία πέντε αναφορές ακόμη παο τις 4-5 Ιουλίου εκ των οποίων 3 ο ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ 2 Ο ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΤΣΙΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ για δήθεν διάπραξη πειθαρχικών παραπτωμάτων, όπου δεν μου Έχουν χορηγήσει αντίγραφο τα σχετικά έγγραφα του πειθαρχικού προκειμένου να καταθέσω προσφυγή στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικων Πατρών μέχρι και την δεδομένη στιγμή, αποδυκνείοντας περίτρανα τις εγκληματικές τους προθέσεις σε βάρος μου. όντας πρώην απεργός για 44 μέρες ακόμη από τις 11-06-2020 για θέματα εκπαίδευσης στην τριτοβάθμια βαθμίδα εντός των φυλακών, αναμένοντας τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου για την έγκριση των αιτημάτων μου.

Με εκτίμηση

Αθανάσιος Κυριαζής

απεργός πείνας & δίψας»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.