Eπιστολή Σεβαστίδη για τις εκλογές στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Οι διαφορές του Προεδρείου με τις ομάδες της μειοψηφίας

Eπιστολή Σεβαστίδη για τις εκλογές στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Οι διαφορές του Προεδρείου με τις ομάδες της μειοψηφίας

Επιστολή σχετικά με τις επικείμενες εκλογές της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, έδωσε στη δημοσιότητα ο νυν πρόεδρος της Ένωσης, Εφέτης, Χαράλαμπος Σεβαστίδης ο οποίος είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Ένωσης. Στην επιστολή ο Χριστόφορος Σεβαστίδης επισημαίνει τις «διαφορές» του προεδρείου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων με τις ομάδες της μειοψηφίας. Πρόκειται για 14 σημεία τα οποία αφορούν μεταξύ άλλων τον τρόπο διοίκησης της Ένωσης, τις χορηγίες από τράπεζες, την εισφορά αλληλεγγύης, τις δικαστικές διακοπές κτλ.

Όπως επισημαίνει στην επιστολή του, ο Χριστόφορος Σεβαστίδης, η εκλογή στο ΔΣ ορισμένων από τις ομάδες της μειοψηφίας, «αποτέλεσε ευκαιρία μεταπήδησης σε θέσεις της εκτελεστικής εξουσίας (Βουλευτές, σύμβουλοι Πρωθυπουργού, αποσπασμένοι σύμβουλοι Υπουργών, διορισμένοι σε ανεξάρτητες Αρχές)».

Να σημειωθεί ότι ο Χριστόφορος Σεβαστίδης έχει εκλεγεί ήδη τρεις φορές στη θέση του προέδρου της Ένωσης και σε περίπτωση επανεκλογής του θα αποτελεί το μακροβιότερο πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή Σεβαστίδη:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter