Επιστολή Σεβαστίδη προς την πρόεδρο του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου

Επιστολή Σεβαστίδη προς την πρόεδρο του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου

Επιστολή προς την πρόεδρο του του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου κ. Ευδοξία Κιουπτσίδου απέστειλε η μειοψηφία του ΔΣ της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης επί τρεις συνεχόμενες θητείες, Εφέτη Χριστόφορο Σεβαστίδη.

Με την επιστολή ζητείται να προτιμηθούν στις κληρώσεις που θα γίνουν για την τοποθέτηση δικαστικών αντιπροσώπων στις εκλογές της 25ης Ιουνίου όσοι δικαστές δεν τοποθετήθηκαν ούτε ως έφοροι, ούτε ως δικαστικοί αντιπρόσωποι στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Όπως υπογραμμίζεται, κάτι τέτοιο είναι «θεωρούμε δίκαιο και ορθό».

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή:

Προς την Πρόεδρο του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου κ. Ευδοξία Κιουπτσίδου.

Αξιότιμη κ. Πρόεδρε,

Ενόψει της προκήρυξης νέων εθνικών εκλογών για τις 25 Ιουνίου 2023 και με δεδομένο ότι υπάρχουν δικαστικοί λειτουργοί που δεν τοποθετήθηκαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου ούτε ως έφοροι δικαστικών αντιπροσώπων ούτε ως επόπτες στο εξωτερικό, παρά την αίτηση που είχαν υποβάλει, θεωρούμε δίκαιο και ορθό να προτιμηθούν αυτοί στις κληρώσεις που θα γίνουν. Επίσης στις κληρώσεις εποπτών εξωτερικού να συμπεριληφθούν και όσοι το ζήτησαν στις προηγούμενες εκλογές αλλά επελέγησαν μόνο ως έφοροι.

Κατά την άποψή μας με τον τρόπο αυτό θα έχουν ικανοποιηθεί οι αιτήσεις των περισσότερων συναδέλφων και θα υπάρχει ισότιμη μεταχείριση μεταξύ τους.

Με τιμή,

Χριστόφορος Σεβαστίδης, ΔΝ- Εφέτης,

Χαράλαμπος Σεβαστίδης, Εφέτης,

Παντελής Μποροδήμος, Πρωτοδίκης,

Μιχάλης Τσέφας, Πρόεδρος Πρωτοδικών,

Ιωάννης Ασπρογέρακας, Πρόεδρος Πρωτοδικών

Ευθαλία Κώστα, Ειρηνοδίκης

Μέλη του ΔΣ της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter