Επιστρέφουν στον Σκάι δύο από τους 12 απολυμένους

Επιστρέφουν στον Σκάι δύο από τους 12 απολυμένους

Η απόλυση 12 δημοσιογράφων από την τηλεόραση του Σκάι πριν από 2 περίπου εβδομάδες, είχε προκαλέσει θύελλα διαμαρτυριών.

Το κανάλι του Φαλήρου λίγες μέρες πριν την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον Βασίλη Παπαδρόσου στη θέση του διευθυντή ειδήσεων προχώρησε σε απολύσεις 12 δημοσιογράφων. Επρόκειτο για τους Ιουλία Βελισσαράτου, Κλειώ Νικολάου, Μαρία Δουρουδή, Βίκυ Κατεχάκη, Βασίλη Τάνη, Μαρία Καραγιώργου, Κατερίνα Μπακογιάννη, Σταύρο Σαμουηλίδη, Σοφία Τσίπα, Σταύρο Οικονομόπουλο, Ζωή Κατζαγιαννάκη και Μαρία Φαρμακιώτη.

Η ΕΣΗΕΑ αντέδρασε και προκήρυξε στάση εργασίας αλλά και 48ωρη απεργία. Τελικώς η απεργία ανεστάλη λόγω των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων αφού ο Πάνος Καμμένος είχε παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού Άμυνας.

Ωστόσο όπως φαίνεται υπήρξαν θετικές εξελίξεις στο θέμα.

Όπως αναφέρει το «Secret» των Παραπολιτικών στη τριμερή συνάντηση που έγινε στο υπουργείο Εργασίας, ο Σκάι εξέφρασε την πρόθεσή του να επαναπροσλάβει κάποιους από τους απολυμένους. Μάλιστα όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα Βασίλης Παπαδρόσος ενημέρωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων ότι δύο από τους απολυμένους θα επαναπροσληφθούν άμεσα.

Το παρασκήνιο της μεταστροφής του ΣΚΑΪ παραμένει άγνωστο. Ωστόσο δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα το ΕΣΡ θα ξεκινήσει ελέγχους για αν πληρούνται οι προϋποθέσεις για τη λειτουργία των καναλιών. Σύμφωνα με τον νόμο Παππά κάθε κανάλι θα πρέπει να έχει 400 εργαζομένους.

Πηγή: dailymedia.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter