Επιστρέφουν τα τεχνικά κλιμάκια στην Αθήνα

Επιστρέφουν τα τεχνικά κλιμάκια στην Αθήνα

Το EuroWorking Group αποφάσισε κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση να προτείνει την επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων στην Ελλάδα, με το βλέμμα στην ολοκλήρωση συμφωνίας σε τεχνικό επίπεδο (SLA).

Εντός της ημέρας αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις, αφότου ολοκληρωθεί η συνεδρίαση των τεχνικών κλιμακίων, όπου και θα λάβουν τις αποφάσεις τους.

Ως εκ τούτου, κυβερνητικές πηγές σημειώνουν πως «μέσα ενημέρωσης που για άλλη μια φορά έσπευσαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να προεξοφλήσουν την καταστροφή, απλώς χάνουν την αξιοπιστία τους, δημοσιογραφώντας με κριτήριο τις επιθυμίες τους».

Τι λέει ο Μοσκοβισί

Δεν έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία επιστροφής των εκπροσώπων των θεσμών στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες η Ανίκα Μπράιτχαρτ, εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί.

Η Ανίκα Μπράιτχαρτ ανέφερε ότι έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στις συζητήσεις, οι οποίες συνεχίζονται σε διάφορα επίπεδα από την έδρα των θεσμών. «Αυτές οι διαβουλεύσεις θα επιτρέψουν να ανοίξει η πόρτα για την επιστροφή των εκπροσώπων των θεσμών στην Αθήνα με στόχο να ολοκληρωθεί γρήγορα η αξιολόγηση. Ωστόσο, δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία επιστροφής τους», δήλωσε η κ. Μπράιτχαρτ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter