Επιστροφή Αγραβάνη στην Εθνική

Επιστροφή Αγραβάνη στην Εθνική

Η επιστροφή του Δημήτρη Αγραβάνη μετά από δυόμιση χρόνια είναι η σημαντικότερη είδηση. Στο προσκλητήριο των 15 παικτών που θα στελεχώσουν την υπηρεσιακή Εθνική ανδρών μπάσκετ, για τους δύο αγώνες με Βουλγαρία και Βοσνία στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021. Ο Αγραβάνης έπαιξε στο Ευρωμπάσκετ 2017, αλλά δεν είχε κληθεί έκτοτε. 

Μάλιστα αυτή τη φορά θα έχει δίπλα του και τον μικρότερο αδελφό του Γιάννη, ο οποίος αγωνίζεται στο Περιστέρι. Στην πρόσκληση του Θανάση Σκουρτόπουλου αναφέρονται και άλλοι δύο πρωτάρηδες, ο Γιώργος Καλαϊτζάκης που αγωνίζεται σε ομάδα της Λιθουανίας και ο Γάιος Σκορδίλης.

Δεν κλήθηκε ο Μπουρούσης, ενώ αποκλείστηκε ο τραυματίας Βασιλόπουλος. Όπως αναμενόταν δεν ακούστηκαν τα ονόματα παικτών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, καθώς και άλλων ομάδων της Euroleague.

Από τη 12άδα του τελευταίου Μουντομπάσκετ, θα φορέσουν τα μπλε αυτόν τον Φεβρουάριο, ο Μάντζαρης και ο Λαρεντζάκης. Κλήθηκαν επίσης οι Γιαννόπουλος, Χρυσικόπουλος, Σαλούστρος, Μποχωρίδης, Κασελάκης, Καββαδάς, Κατσίβελης, Μαργαρίτης, Τσαϊρέλης. 

Η εθνική θα αντιμετωπίσει τη Βουλγαρία στο Ηράκλειο στις 21 Φεβρουαρίου, ενώ θα ταξιδέψει στη Βοσνία τρεις μέρες αργότερα. Στον ίδιο όμιλο ανήκει και η Λετονία και προκρίνονται οι τρεις πρώτοι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter