Επιστροφή Λάζαρου στην Εθνική

Επιστροφή Λάζαρου στην Εθνική

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι ο ηγέτης της φετινής ΑΕΚ και ο Μίκαελ Σκίμπε τον κάλεσε στην Εθνική Ομάδα για τα παιχνίδια με Κύπρο (7/10, 21.45) και Γιβραλτάρ (10/10, 21.45) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 Η «γαλανόλευκη» θέλει μόνο νίκες και εύχεται στραβοπάτημα της Βοσνίας (υποδέχεται το Βέλγιο και παίζει εκτός με την Εσθονία) για να διεκδικήσει την συμμετοχή της στο Μουντιάλ μέσω μπαράζ. Από τον 8ο όμιλο έχει προκριθεί απευθείας το Βέλγιο, ενώ η Βοσνία έχει 14 βαθμούς και η Εθνικής μας ακολουθεί με 13.

Η συγκέντρωση και η πρώτη προπόνηση της Εθνικής στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη. Αναλυτικά η 24μελής αποστολή για τα ματς στο ΓΣΠ της Λευκωσίας και το «Γ. Καραϊσκάκης»: Καρνέζης, Καπίνο, Ανέστης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Παπαδόπουλος, Ρέτσος, Σταφυλίδης, Τοροσίδης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Μανιάτης, Ζέκα, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Φορτούνης, Δώνης, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Διαμαντάκος, Γιαννιώτας, Μάνταλος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter