Επιστροφή στις νίκες ο Αρης που πέρασε με 1-0 από τον Απόλλωνα

Επιστροφή στις νίκες ο Αρης που πέρασε με 1-0 από τον Απόλλωνα

Επιστροφή στις νίκες για τον Αρη, που πέρασε σήμερα (23/1) νικηφόρα από τη Ριζούπολη (1-0 τον Απόλλωνα) για την 18η αγωνιστική της Super League 1 κι έπιασε την ΑΕΚ στη 2η θέση με έναν αγώνα περισσότερο.

Ο Αρης είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και δίκαια προηγήθηκε στο σκορ χάρις σε γκολ στο 18’ με κοντινή προβολή του Ιωάννου. Εκτός από το γκολ οι φιλοξενούμενοι είχαν 2-3 ακόμη πολύ καλές ευκαιρίες αλλά ο γκολκίπερ του Απόλλωνα έσωσε ισάριθμες φορές την εστία του. Στο πρώτο 45λεπτο ο Απόλλων είχε μόλις μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 30’ αλλά στο τετ α τετ του Φερνάντεθ έσωσε ο Σιαμπάνης.

Στο β’ μέρος ο Απόλλων προσπάθησε να βγει πιο μπροστά και να πιέσει αλλά δεν μπορούσε να φθάσει με αξιώσεις στην εστία του Αρη, που πλέον με το υπέρ του 1-0 δεν ήταν τόσο επιθετικός όσο στο πρώτο ημίχρονο. Εδωσε χώρο στον γηπεδούχο, κοίταξε να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις αλλά τίποτα εν άλλαξε ως το φινάλε.

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ιωάννου, Φατιόν.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Μπεντινέλι (69’ Μουνιέ), Φατιόν (69’ Κιτοκό), Κάλισιρ (28΄Βιτλής), ΦερνάντεΘ (84’ Βάρκας), Τσιλούλης, Ντάουντα

ΑΡΗΣ: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Ιωάννου (86’ Λόπεθ), Σάσα, Τζέγκο, Μπερτόγλιο (73’ Γκαρσία), Γκάμα (73’ Μάνος), Σίλβα (63’ Κάτσε), Μαντσίνι (86’ Σάκιτς)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter