Επιτελικό… άδειασμα Βλάση σε Πέτσα (Βίντεο)

Επιτελικό… άδειασμα Βλάση σε Πέτσα (Βίντεο)

Αποστάσεις από την εμφυλιοπολεμική ρητορική του κυβερνητικού εκπροσώπου πήρε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης, απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σίας Αναγνωστοπούλου, αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η αναπληρώτρια τομεάρχης Εξωτερικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε από τον αντικαταστάτη του Αντώνη Διαματάρη να καταδικάσει «οτιδήποτε παραβιάζει το κράτος δικαίου», δηλαδή τη δράση των παραστρατιωτικών ομάδων σε Έβρο και νησιά, αλλά και το γεγονός ότι «κόμματα και εφημερίδες στοχοποιούνται ως εσωτερικός εχθρός».

Δείτε το βίντεο:

«Να το τονίσω ότι στην κυβέρνησή μας δεν χωρά καμία ακραία στάση. Κι αν το πάμε και πιο συγκεκριμένα, δεν δεχόμαστε ακραία στάση ούτε από στελέχη που υπηρετούν την κυβέρνηση, ούτε το κόμμα της ΝΔ», ήταν η απάντηση με την οποία ο Κ. Βλάσης «άδειασε» τον Στέλιο Πέτσα.

Δείτε το βίντεο:

«Χαίρομαι που συμφωνείτε απολύτως με τη σημασία της Συμφωνίας των Πρεσπών και που καταδικάζετε αυτές τις ακραίες φωνές και του κυβερνητικού εκπροσώπου» σχολίασε η Σ. Αναγνωστοπούλου μετά την απάντηση του υφυπουργού Εξωτερικών.

Δείτε το βίντεο:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter