Επιτελικό αλαλούμ με τους ΚΑΔ: Διαμαρτυρία ερασιτεχνικού σωματείου στη γ.γ. Αθλητισμού

Επιτελικό αλαλούμ με τους ΚΑΔ: Διαμαρτυρία ερασιτεχνικού σωματείου στη γ.γ. Αθλητισμού

Πληθαίνουν οι φωνές διαμαρτυρίας από τις πληττόμενες ομάδες που παραμένουν ανενεργές εξαιτίας των μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη με αφορμή τον κορονοϊό.

Ο Γυμναστικός Πολιτιστικός Όμιλος Ρυθμική Κίνηση Νέας Σμύρνης, με επιστολή του προς τη γ.γ. Αθλητισμού και προς την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, εκφράζει τη διαμαρτυρία του γιατί το σωματείο δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα ΚΑΔ με τις κλειστές επιχειρήσεις «αλλά σε αυτή των πληττόμενων».

Όπως αναφέρουν: «Ως εκ τούτου καλούμαστε να πληρώσουμε το 60% των ενοικίων από τους χώρους που ενοικιαζουμε , ενώ δεν έχουμε καθόλου έσοδα και ενώ είμαστε από τους χώρους που κλείσαμε με κρατική εντολή», τονίζει.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για το γεγονός πως ο αριθμός ΚΑΔ (94991906) του αθλητικού μας σωματείου καθώς και αρκετών άλλων, δεν συμπεριλήφθηκε στην λίστα ΚΑΔ με τις κλειστές επιχειρήσεις, αλλά σε αυτή των πληττόμενων! Ως εκ τούτου καλούμαστε να πληρώσουμε το 60% των ενοικίων από τους χώρους που ενοικιαζουμε , ενώ δεν έχουμε καθόλου έσοδα και ενώ είμαστε από τους χώρους που κλείσαμε με κρατική εντολή.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το ίδιο συνέβη και τον Απρίλιο 2020.

Παρακαλούμε πολύ όπως προβείτε στην άμεση διόρθωση και ενσωμάτωση του ΚΑΔ 94991906 στη λίστα των κλειστών επιχειρήσεων.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter