Επιτελικό μπάχαλο: Εκτός Market pass όσα παιδιά γεννήθηκαν το 2022-2023

Επιτελικό μπάχαλο: Εκτός Market pass όσα παιδιά γεννήθηκαν το 2022-2023

Ακόμη μια «επιτυχία» του επιτελικού κράτους της κυβέρνησης Μητσοτάκη σημειώνεται τις τελευταίες ώρες, και αφορά το περιβόητο και πολυδιαφημισμένο… «Μarket pass».

Σε αυτό το μήκος κύματος, από το πρωί αναγνώστες του documentonews.gr καταγγέλλουν πως… άλλα ποσά έβλεπαν πως θα λάβουν (όταν ανακοίνωσε η κυβέρνηση των… επιδομάτων, το περιβόητο Market Pass) και άλλα τελικά βρήκαν μπαίνοντας στην πλατφόρμα.

Συγκεκριμένα, την ώρα που τα νοικοκυριά πασχίζουν με νύχια και με δόντια να βγάλουν τον μήνα, καθώς δεν φτάνει ο μισθός να καλύψει ακόμα και βασικά έξοδα, μερίδα πολιτών που απέκτησαν τέκνο το 2022 και το 2023, δεν λαμβάνουν την προσαύξηση που δικαιούνται στο market pass, όπως θα έπρεπε δηλαδή.

Διαβάστε επίσης: Ακρίβεια: Μόλις 18 ημέρες επαρκεί το εισόδημα για 1 στα 2 νοικοκυριά – Τραγικά στοιχεία της ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ

Όσοι γονείς επιχείρησαν να μπουν από την Τρίτη στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr διαπίστωσαν πως το σύστημα δεν αναγνώριζε το νέο μέλος της οικογένειας τους, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το megafono.gr.

Όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα της εφαρμογής του υπουργείου ο προσδιορισμός των εξαρτημένων μελών και της οικογενειακές κατάστασης γίνεται βάσει της φορολογικής δήλωσης του 2021.

Με λίγα λόγια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη πανηγυρίζει για το επιτελικό της κράτος, ωστόσο πρόκειται για ακόμη ένα επιτελικό… μπάχαλο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter