Επιτελικό «μπάχαλο»: Φτιάχνουν ΜΕΘ Covid… τώρα και με «δανεικούς» γιατρούς (Photos)

Επιτελικό «μπάχαλο»: Φτιάχνουν ΜΕΘ Covid… τώρα και με «δανεικούς» γιατρούς (Photos)

Την πίεση που δέχεται τις τελευταίες μέρες το ΕΣΥ αλλά και την μη ενίσχυση του αποδεικνύει το έγγραφο του διοικητή της 2ης ΥΠΕ προς τα νοσοκομεία της υγειονομικής του περιφέρειας για επείγουσες ενέργειες για την ανάπτυξη κλινών ΜΕΘ Covid οι οποίες θα λειτουργήσουν με την μετακίνηση γιατρών από άλλες ΜΕΘ. Στο ίδιο έργο θεατές παρόλο που έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος.

Συγκεκριμένα ο διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας ζητά μέχρι σήμερα να αναπτυχθούν 15 επιπλέον κλίνες ΜΕΘ COVID και πιο συγκεκριμένα 10 ΜΕΘ COVID στο Αττικό Νοσοκομείο και 5 στο Θριάσιο.

Μάλιστα ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ λέει ότι προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο παραπάνω στόχος θα μετακινηθούν γιατροί από άλλα νοσοκομεία γιατί δεν έχουν γίνει προσλήψεις.

Ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ απευθυνόμενος στα νοσοκομεία της υγειονομικής του περιφέρεια τους ζητά να τον ενημερώσουν σε περίπτωση που αποφασίσουν να μειώσουν τις κλίνες Γενικής ΜΕΘ σε περιπτωση που δεν μπορεί να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία τους λόγω της μετακινησεις ιατρων τους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter