Επιτέθηκαν στην Εισαγγελέα της δίκης Τοπαλούδη

Επιτέθηκαν στην Εισαγγελέα της δίκης Τοπαλούδη

Η Eισαγγελέας Αριστοτέλεια Δόγκα, η οποία, είχε συγκλονίσει με την αγόρευσή της στη δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, έπεσε θύμα επίθεσης το βράδυ της Κυριακής στην οδό Ευελπίδων.

Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό της ρεπορτάζ η Φωτεινή Λαμπρίδη στο  tvxs.gr η ίδια, είχε πει σε οικεία της πρόσωπα, ότι δεχόταν απειλές εδώ και μέρες και είχε ειδοποιήσει τις αρχές.

Γείτονες της εισαγγελέως, είπαν στο tvxs.gr πως είδαν έντρομη την κα Δόγκα, χτυπημένη στο κάτω χείλος και με παραμορφωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Σε σημείο, πολύ κοντά στο σπίτι της εισαγγελέως, άνδρες της ομάδας Δίας περικύκλωσαν και συνέλαβαν άνδρα που επέβαινε σε αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η εισαγγελέας μιλούσε έντονα στους αστυνομικούς, λέγοντας: «Δύο μέρες σας καλώ και δεν δώσατε σημασία» και ζήτησε να πάρουν τηλέφωνο τον εισαγγελέα υπηρεσίας.

Η Αρ. Δόγκα, οδηγήθηκε με συνοδεία αστυνομικού στο σπίτι της, ενώ άγνωστα παραμένουν για την ώρα τα κίνητρα του δράστη ή των δραστών.

Η ίδια κατά την αγόρευσή της στη δίκη τοπαλούδη χαρακτήρισε τους δύο κατηγορούμενους ως «άθλια υποκείμενα» που «θα βίαζαν την Ελένη και νεκρή» ενώ, κλείνοντας με κλάματα στα μάτια πήρε τα λουλούδια που της πρόσφερε ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού που μαρτύρησε στα χέρια των δραστών.

«Αυτή είναι το δώρο της ζωής, αυτοί είναι η κατάρα της ζωής τους», είπε η εισαγγελέας, αναφέροντας στην κατακλείδα της αγόρευσής της, με αποδέκτες τους γονείς του δολοφονημένου κοριτσιού.

Πηγή: tvxs.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter