Επιτέθηκαν σε εφοριακούς σε κατάστημα εστίασης στην Κεφαλονιά

Επιτέθηκαν σε εφοριακούς σε κατάστημα εστίασης στην Κεφαλονιά

Επίθεση σε υπαλλήλους της εφορίας οι οποίοι πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα εστίασης σημειώθηκε την Τρίτη στην Κεφαλλονιά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha, κλιμάκιο δύο εφοριακών μετέβη στο Αργοστόλι. Αρχικά κάθισαν στο μαγαζί για να φάνε όπως οι υπόλοιποι πελάτες και στη συνέχεια παρατήρησαν ότι το μαγαζί δεν έκοβε τις αποδείξεις ως όφειλε.

Στη συνέχεια, ζήτησαν εξηγήσεις από τον επιχειρηματία και του ανακοίνωσαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είτε το πρόστιμο είτε ότι πρέπει να κλείσει το μαγαζί για μερικές ημέρες.

Αυτό δημιούργησε ένταση με αποτέλεσμα, όταν ιδιοκτήτης και εφοριακοί βρέθηκαν έξω από το μαγαζί, κάποιος έσπρωξε την υπάλληλο της εφορίας η οποία έπεσε και χτύπησε. Η ίδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ νωρίτερα εκλήθη η αστυνομία και σχηματίστηκε δικογραφία κατά του εκείνου που έσπρωξε τη γυναίκα και ενός συνεργού του.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha, έχει επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο στο κατάστημα, το οποίο και θα παραμείνει κλειστό έναν μήνα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter