Επίθεση αγνώστων σε σύλλογο στην Πολίχνη που ανήκει σε συγγενή του Αλέξανδρου Νικολαϊδη

Επίθεση αγνώστων σε σύλλογο στην Πολίχνη που ανήκει σε συγγενή του Αλέξανδρου Νικολαϊδη

O γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, καταδίκασε την επίθεση από αγνώστους στις εγκαταστάσεις συλλόγου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, στον οποίο είναι επικεφαλής στενό συγγενικό πρόσωπο του δις ασημένιου Ολυμπιονίκη του Ταε Κβον Ντο, Αλέξανδρου Νικολαίδη, καταδίκασε σήμερα με δήλωση του, ο ΓΓΑθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κάνει έκανε λόγο για «τακτικές Γκοτζαμάνη» κι έστειλε μήνυμα πως «ο φασισμός δεν θα περάσει».

Χαρακτηριστικά η δήλωση του Ι.Συναδινού αναφέρει: «Αυτοί που με τακτικές Γκοτζαμάνη επιτέθηκαν τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς και προκάλεσαν ζημιές στο γυμναστήριο συγγενικού προσώπου του υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, να το πάρουν χαμπάρι: Οι άνθρωποι του αθλητισμού δεν τρομοκρατούνται. Εδώ και πολλά χρόνια, στο πρόσωπο του Αλέξανδρου βλέπουν τον άνθρωπο που σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία και δίνει μάχη για την κοινωνική ισότητα, τη δημοκρατία και τις πανανθρώπινες αξίες, μέσα από τον αθλητισμό. Ο φασισμός δεν θα περάσει».

Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ο οποίος είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ενημέρωσε για την επίθεση στα γραφεία του συλλόγου γράφοντας στην προσωπική σελίδα του στο Facebook: «Σήμερα τα ξημερώματα κάποιοι άγνωστοι επιτέθηκαν στο σύλλογο συγγενικού μου προσώπου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, σπάζοντας την τζαμαρία που έφερε τη φωτογραφία μου. Η αστυνομία έχει αναλάβει την υπόθεση και της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Σε ό,τι αφορά αυτούς, θα ήθελα να τους πω, ότι δεν αλλάζει για εμένα κάτι. Αν πίστεψαν έστω και μια στιγμή ότι θα αλλάξει, μάλλον δεν έχουν διαβάσει την πορεία μου ως αθλητή».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter