Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Τι έγραψε στο Facebook

Επίθεση Αντώναρου στους δημοσκόπους: Δέκα φορές έλεος για κάποιους σαλτιμπάγκους των μετρήσεων!

Με μια σκληρή ανάρτηση ο Ευάγγελος Αντώναρος ασκεί δριμεία κριτική στις εταιρίες δημοσκοπήσεων αλλά και στηλιτεύει την έλλειψη εποπτείας που υπάρχει στον εν λόγω τομέα.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της γαλάζιας παράταξης επί Καραμανλή έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Υποτίθεται ότι οι εταιρίες δημοσκοπήσεων έχουν κάποιο ανώτατο όργανο που τις εποπτεύει», έγραψε αρχικά ο διαγραφείς από τη Νέα Δημοκρατία πρώην υπουργός συνεχίζοντας: Τι πάει να πει «εκτίμηση εκλογικής επιρροής»; Ποιος την κάνει και πώς καταλήγει σε αυτήν; Πού αλλού στον κόσμο εφαρμόζεται τέτοια μέθοδος; Τη στιγμή μάλιστα που σοβαρός δημοσκόπος μου έλεγε μόλις προχθές ότι «κάτω από 20%» από εκείνους στους οποίους τηλεφωνούν οι εταιρίες δέχονται να απαντήσουν σε ερωτήματα!!!

Έκλεισε μάλιστα με το εξής: «Δέκα φορές έλεος λοιπόν για κάποιους σαλτιμπάγκους των μετρήσεων!»

Υποτιθεται ότι οι εταιρίες δημοσκοπήσεων έχουν καποιο ανώτατο όργανο που τις εποπτεύει. Το κάνει; Το "ανοιχτο παραθυρο"...

Gepostet von Evangelos Antonaros am Freitag, 18. Mai 2018
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.