«Επίθεση» Γεννηματά στη Νέα Δημοκρατία αλλά της φταίει ο Τσίπρας!

«Επίθεση» Γεννηματά στη Νέα Δημοκρατία αλλά της φταίει ο Τσίπρας!

Με επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας συνόδευσε την εμμονή της κατά του ΣΥΡΙΖΑ η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Με νωπές και συνεχείς ακόμα τις διαρροές του πρώην μεγάλου κόμματος προς τη Νέα Δημοκρατία αλλά και τη νέα καταδίκη του άλλοτε κραταιού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου, η Φώφη Γεννηματά προσπάθησε να κρατήσει δύο καρπούζια σε μια μασχάλη, μιλώντας σήμερα στον φιλοκυβερνητικό ΣΚΑΪ.

Πρέπει ωστόσο να παραδεχθούμε πως είναι αρκετά γενναίο το ότι κατηγόρησε το κόμμα με το οποίο φλέρταρε συνεχώς για την εξουσία, και με το οποίο δεν δίστασε να κάνει κυβέρνηση, πως υποχώρησε στις τράπεζες και στα funds φτιάχνοντας το νέο Πτωχευτικό Νόμο.

Μια κατηγορία βέβαια που είναι πολύ σοβαρή και προφανώς σωστή, αν και μπορεί να μην είναι ακριβώς υποχώρηση της ΝΔ αλλά ιδεολογική και ουσιαστική ταύτιση. 

Κατά τα άλλα προσπαθώντας να διασώσει όλη τη δεξιά της ατζέντα προ και μετά των εκλογών σε μια επίσης προσπάθεια μήπως αποδυναμώσει τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως «ο κ. Τσίπρας επέλεξε να κάνει πρόταση μομφής σε έναν μεμονωμένο υπουργό».

Χωρίς λογική, ισχυρίστηκε μάλιστα πως με αυτό τον τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ παραδέχθηκε πως τα πάει καλά ο κ….. Μητσοτάκης.

Και επειδή προφανώς η λογική του παραλογισμού της άρεσε συνέχισε:

«Επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά ο κ. Τσίπρας ότι είναι ο καλύτερος χορηγός του κ. Μητσοτάκη, αν δεν υπήρχε θα έπρεπε να τον εφεύρει».

Δύσκολα να πιστέψει κάποιος πως η κυρία Γεννηματά δεν έχει αντίληψη της πραγματικότητας. Ούτε και να ξεχάσει τη θέλησή της να συμπράξει με τη ΝΔ. Εξάλλου ουδείς έχει ξεχάσει πως Φώφη Γεννηματά και Κυριάκος Μητσοτάκης υπήρξαν υπουργοί της ίδιας κυβέρνησης (2013). 

Το μόνο που αποδεικνύει καθημερινά η Φώφη Γεννηματά είναι πως προσπαθεί να ισορροπήσει πάνω σε δύο βάρκες εν μέσω διαρκούς και αξεπέραστης τρικυμία… 

Τελικά δεν φεύγει το καράβι, αλλά το λιμάνι! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter