Επίθεση Κασιδιάρη σε… Φουρέιρα (Video)

Επίθεση Κασιδιάρη σε… Φουρέιρα (Video)

Σε ακόμα ένα ρατσιστικό παραλήρημα εντός της Βουλής, προέβη ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης με «θύμα» του αυτή τη φορά την τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Κύπρο στη Eurovision, Ελένη Φουρέιρα. 

Αφορμή για το νέο αυτό ρεσιτάλ μίσους ήταν η συζήτηση στη Βουλή για την ένταξη της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο χρυσαυγίτης βουλευτής, αναφέρθηκε σε μία φωτογραφία που η εν λόγω τραγουδίστρια φέρεται να σχηματίζει με τα χέρια της τον αλβανικό αετό, εθνικιστικό σύμβολο της γείτονος χώρας. 

Ενοχλημένος λοιπόν από την ύπαρξη ομοϊδεατών του στην Αλβανία, αποφάσισε πως είναι πολύ λογικό να κατακρίνει τη στάση που είχε κρατήσει η τραγουδίστρια παλαιότερα σχετικά με την καταγωγή της, την οποία και απέκρυπτε για αρκετό καιρό από το ελληνικό κοινό, γεγονός το οποίο οφείλεται ξεκάθαρα στον ίδιο και τους ομοίους του, που με την στάση τους είχαν «αναγκάσει», πολλούς Αλβανούς υπηκόους να φοβούνται να αποκαλύψουν την καταγωγή τους προκειμένου να καταφέρουν να γίνουν αποδεκτοί από το σύνολο της ελληνική κοινωνίας. 

Τα παραδείγματα άπειρα, ειδικότερα τη δεκαετία του 90 αλλά και στις αρχές του 2000. 

Συνεχίζοντας, χωρίς να εκπλήσσει κανέναν ο Κασιδιάρης, δεν άργησε να αναφερθεί και στο κλασσικό επιχείρημα χρόνων «έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τα λεφτά και τις δουλειές», αναφερόμενος στους Έλληνες εργοδότες που προσλαμβάνουν Αλβανούς, τους χαρακτήρισε κορόιδα, αφού κατά τα λεγόμενά του οι Αλβανοί εργαζόμενοι μόλις ορθοποδήσουν οικονομικά ξεκινούν, από μετανάστες γίνονται σαν κι αυτόν. Εθνικιστές. 

«Βλέπετε ποιοι είναι οι Αλβανοί, βλέπετε την περίπτωση της Eurovision, που διαφημίζεται μια τραγουδίστρια που έλεγε ότι δεν είναι Αλβανίδα, δεν έχει καμία σχέση με την Αλβανία, έλεγε ότι είναι από τη Γουατεμάλα, τη Νικαράγουα, δεν ξέρω τι, και όλοι αυτοί, κάτι αποτυχημένοι ποδοσφαιριστές, κάτι λαμόγια τραγουδίστριες που πιάνουν λεφτά στην Ελλάδα, γιατί δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά κορόιδα. Και μόλις πιάσουν τα λεφτά αρχίζουν τα μπλουζάκια του ουτσεκά, αετούς της μεγάλης Αλβανίας, λοιπόν όποιος πιστεύει σε αυτές τις αθλιότητες, όποιος διαφημίζει μεγάλες Αλβανίες, έξω από την Ελλάδα, να πάει στα Τύραννο, εκεί που δεν τους ήξερε η μάνα τους και δεν είχαν παπούτσια να φορέσουν. Καμία συζήτηση με τους Αλβανούς, καμία διαπραγμάτευση, μέχρι να σταματήσει η ανθελληνική πολιτική του κράτους τους, σε βάρος της Ελλάδος. Αυτή είναι η θέση της Χρυσής Αυγής. Άμεσα, να διεκδικήσουμε, να εφαρμόσουμε το δικαίωμα της αρνησικυρίας, ελληνικό βέτο, για να μην προχωρήσει καμία συζήτηση του καθεστώτος Ράμα με την ΕΕ» είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη δίκη της Χρυσής Αυγής, μάρτυρας πρώην μέλος της ναζιστικής οργάνωσης είχε αποκαλύψει πως, το κόμμα δεν είχε πρόβλημα με τους Αλβανούς – μάλιστα έχει και πολλά μέλη από την Αλβανία – γιατί ως εθνικοσοσιαλιστικό κόμα με χιτλερικά πρότυπα τους είχε εντάξει στην άρια φυλή όντας είναι λευκοί και ξανθοί – το αντίθετο του ίδιου του Κασιδιάρη δηλαδή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter