Επίθεση κυβέρνησης σε Μαρινάκη και Σαββίδη

Επίθεση κυβέρνησης σε Μαρινάκη και Σαββίδη

Επίθεση σε επιχειρηματικά συμφέροντα σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη εξαπολύει το Μαξίμου με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ, Γιώργου Λαζαρίδη.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές πίσω από την κίνηση του κυρίου Λαζαρίδη βρίσκονται συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη τα οποία λειτουργούν για λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη και απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας.

Επί της ουσίας – αν και δεν τους κατονομάζει – η κυβέρνηση αναφέρεται στους Βαγγέλη Μαρινάκη και Ιβάν Σαββίδη.

Και αν για τον πρώτο η κόντρα μαζί του είναι γνωστή, είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση επιτίθεται ευθέως στον ομογενή επιχειρηματία, τον οποίο -θυμίζουμε- πως ο αντιπολιτευόμενος Τύπος τον θεωρούσε φιλικό προς την κυβέρνηση.

Η αιτία της επίθεσης του Μαξίμου στον ομογενή από τη Ρωσία επιχειρηματία, σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, οφείλεται στο γεγονός ότι στα χθεσινά επεισόδια στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ, συμμετείχε ομάδα περίπου 30 οπαδών του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η κυβερνητική πλειοψηφία δεν απειλείται ενώ ο υπουργός και μέλος των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ δήλωσε πως δεν πρόκειται να βρεθεί νέος Συμπιλίδης.

Διαβάστε ακόμη: Αιχμές Καμμένου για την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter