Επίθεση Λάνγκερφελντ σε Μέριλ Στριπ για το φόρεμα των Όσκαρ

Επίθεση Λάνγκερφελντ σε Μέριλ Στριπ για το φόρεμα των Όσκαρ

Σφοδρή επίθεση στην ηθοποιό, Μέριλ Στριπ, εξαπέλυσε ο επικεφαλής του οίκου Chanel, Καρλ Λάνγκερφελντ, ο οποίος τη χαρακτήρισε «φθηνή», επειδή αρνήθηκε να φορέσει στην τελετή των Όσκαρ το φόρεμα που εκείνη είχε ήδη ζητήσει από τον οίκο Chanel, καθώς κάποιος άλλος οίκος της προσέφερε χρήματα για να επιλέξει δική του δημιουργία.

Η πλευρά της Μέριλ Στριπ, απάντησε πως τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

Σύμφωνα με το Women Wear Daily, ο οίκος Chanel είχε σχεδιάσει ένα γκρι μεταξωτό φόρεμα με κεντήματα, το οποίο θα αναπροσάρμοζε έτσι ώστε να μην έχει τόσο βαθύ ντεκολτέ, όπως είχε ζητήσει η ηθοποιός. Όμως, λέει ο Λάνγκερφελντ, ενώ οι εργασίες είχαν προχωρήσει αρκετά έφτασε μήνυμα από το περιβάλλον της ηθοποιού να σταματήσει: «Μη συνεχίζετε το φόρεμα. Βρήκαμε κάποιον άλλο που θα μας πληρώσει».

«Η Chanel έχει ως πολιτική να μην πληρώνει διασημότητες για να φορέσουν τα ρούχα του οίκου, προφανώς ακόμη και αν πρόκειται για μια από τις σπουδαιότερες εν ζωή ηθοποιούς. Αφού θα της κάναμε δώρο ένα φόρεμα αξίας 100.000 δολαρίων, ανακαλύψαμε πως θα έπρεπε να πληρώσουμε για να το φορέσει. Μπορούμε να δώσουμε φορέματα, να φτιάξουμε φορέματα, αλλά εμείς δεν πληρώνουμε για να φορεθούν», δήλωσε ο σχεδιαστής, για να προσθέσει: «Μια ηθοποιός ιδιοφυΐα, αλλά φθηνή επίσης. Δεν είναι;»

Πάντως, εκπρόσωποι της Μέριλ Στριπ διέψευσαν τον Καρλ Λάνγκερφελντ, αναφέροντας ότι αποτελεί πολιτική της ηθοποιού να μη δέχεται αμοιβές για να φορέσει ρούχα σχεδιαστών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter