Επίθεση με βιτριόλι: Bίντεο – ντοκουμέντο με την 35χρονη να τρέχει προς το ταξί μετά την επίθεση

Επίθεση με βιτριόλι: Bίντεο – ντοκουμέντο με την 35χρονη να τρέχει προς το ταξί μετά την επίθεση

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, έρχεται στη δημοσιότητα που δείχνει την 35χρονη φερόμενη ως δράστις να τρέχει προς το ταξί που είχε καλέσει λίγα λεπτά μετά την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας εμφανίζεται η φερόμενη ως δράστις της επίθεσης, να τρέχει λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση φορώντας περούκα και καπαρντίνα και στη συνέχεια να προσεγγίζει το ταξί.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση με βιτριόλι: Το προφίλ της 35χρονης και τα λάθη που οδήγησαν στη σύλληψη της

Το κλειστό κύκλωμα, μάλιστα, έχει καταγράψει την ίδια γυναίκα, μία μέρα πριν, στις 19 Μαΐου, στο ίδιο σημείο που προφανώς πήγε είτε για να ερευνήσει τον χώρο είτε για να πραγματοποιήσει την επίθεση, κάτι που όμως δεν έγινε εκείνη την ημέρα.

Τι είπε στον εισαγγελέα

Με απόλυτη ψυχραιμία η 35χρονη βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και αρνήθηκε τις κατηγορίες  απαντώντας με λακωνικότητα στις ερωτήσεις. 

«Ναι ξέρω τι έχει πάθει η 34χρονη» είπε χαρακτηριστικά η 35χρονη, στην ερώτηση αν γνωρίζει για την επίθεση στην άτυχη γυναίκα.

Ερωτηθείς για ποιους λόγους απουσίαζε από την εργασία της την ημέρα της επίθεσης, επικαλέστηκε λόγους καλλωπισμού και συγκεκριμένα για να φτιάξει τα νύχια ενώ δικαιολόγησε την περούκα που είχε στο σπίτι της είπε γιατί είχε αποτύχει η… βαφή που έκανε στα μαλλιά της.

Σύμφωνα, μάλιστα, με στοιχεία της δικογραφίας, η προμήθεια της καυστικής ουσίας που κατέστρεψε το 93% του προσώπου της Ιωάννας έγινε μέσω Διαδικτύου από την 35χρονη και της στοίχισε μόλις 4,5 ευρώ.

Η γυναίκα ρωτήθηκε και για τα ρούχα που βρέθηκαν στο σπίτι της και συγκεκριμένα για την μπεζ καμπαρντίνα, το μαύρο παντελόνι και το σακίδιο. Τα ρούχα αυτά, σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν ταυτοποιηθεί από τα βίντεο ότι είναι τα ίδια που φορούσε και η δράστις της επίθεσης σε βάρος της Ιωάννας. Σε αυτά τα ερωτήματα η 35χρονη φέρεται να απάντησε ότι τέτοιες ίδιες καμπαρντίνες κυκλοφορούν δεκάδες, πως είχε χρόνια να φορέσει το παντελόνι και πως το σακίδιο είναι ένα συνηθισμένο σακίδιο.

Η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, 16 Ιουνίου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter