Επίθεση με βιτριόλι: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση στην 35χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση στην 35χρονη

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών στην 35χρονη που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα το πρωί της 20ης Μαΐου, στην Καλλιθέα.

Η 35χρονη, που αρνείται κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση, οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Κατά τις πληροφορίες, η εταιρεία στην οποία εργάζεται είχε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη, ενώ σημειώνεται ότι και οι δύο γυναίκες κατάγονται από την ίδια περιοχή στην Αιτωλοακαρνανία.Ωστόσο σύμφωνα με τον συνήγορο που της όρισε η οικογένειά της, κ. Σάκη Κεχαγιόγλου, η 35χρονη αρνείται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη είχε εμμονή με την 34χρονη για ένα προσωπικό θέμα, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε μια τηλεκάρτα – με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί – καθώς και μια περούκα. Είναι ιδιωτική υπάλληλος και κατοικεί στην Αθήνα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter