Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη αρνείται να φάει και δεν έχει κοιμηθεί, λέει ο δικηγόρος της

Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη αρνείται να φάει και δεν έχει κοιμηθεί, λέει ο δικηγόρος της

Με αγωνία αναμένεται η κατάθεση της 35χρονης αύριο, Τρίτη η οποία συνεχίζει να αρνείται πως είναι εκείνη που πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Όπως επισήμανε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόλου, η 35χρονη αρνείται να φάει και δεν έχει κοιμηθεί από την ημέρα της σύλληψής της. Συγκεκριμένα, όπως είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «αρνείται την πραγματικότητα». 

«Η υπερασπιστική γραμμή χαράσσεται πάντα σύμφωνα με το υλικό της δικογραφίας. Οι δικηγόροι δεν είμαστε ούτε σκηνοθέτες ούτε σεναριογράφοι. Άρα για να βοηθήσω την εντολέα μου, που μου ανέθεσε την υπεράσπιση της, μπορώ να τη βοηθήσω μόνο αν οι συμβουλές βασίζονται στο υλικό της δικογραφίας» τόνισε ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Η δικογραφία έχει μια πραγματικότητα, εγώ τη γνωρίζω και την έχω εξηγήσει και στην ίδια. Από τη στιγμή που αντιμετωπίζω μια άρνηση συνολική, όχι άρνηση απλώς ενοχής ή αθωότητας, αλλά άρνηση αντιμετωπίσεως της ίδιας της πραγματικότητας, ο ρόλος μου είναι ιδιαίτερα δύσκολος. Της το εξήγησα αυτό. “Από τη στιγμή που ζήτησες και τη βοήθεια μου, βοήθησέ με για να σε βοηθήσω”» πρόσθεσε.

Περιγράφοντας την κατάσταση της 35χρονης, που κρατείται στη ΓΑΔΑ, είπε ότι αν και αρχικά πίστευε πως η κατάστασή της οφειλόταν στο σοκ της σύλληψης, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει.

«Είναι τέσσερα μερόνυχτα άυπνη. Αρνείται και να φάει και δεν έχει κοιμηθεί» και αποκάλυψε ότι την ώρα της προσαγωγής στον ανακριτή, η γυναίκα είχε ματώσει τους καρπούς της. «Η ψυχολογική της κατάσταση ήταν τραγική και την πρώτη ημέρα, το βράδυ της Πέμπτης που πήγαμε στον ανακριτή. Την ώρα της προσαγωγής στον ανακριτή, όταν περιμέναμε απ’ έξω, επειδή δεν μπορούσε να ανεχθεί τις χειροπέδες, είχε ματώσει και έτρεχε αίμα από τους καρπούς της» περιέγραψε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter