Επίθεση με βιτριόλι: Στη φυλακή η 35χρονη – Τήρησε το δικαίωμα της σιωπής

Επίθεση με βιτριόλι: Στη φυλακή η 35χρονη – Τήρησε το δικαίωμα της σιωπής

Στη φυλακή οδηγείται η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

Εισαγγελέας και ανακριτής την έκριναν προσωρινά κρατούμενη .

Η ίδια όταν κλήθηκε να απολογηθεί φέρεται να έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής.

Δείτε επίσης: Επίθεση με βιτριόλι: Στον ανακριτή η 35χρονη – Από τον περασμένο Ιούνιο παρακολουθούσε την 34χρονη Ιωάννα

«Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε», δήλωσε ο συνήγορος της, Σακης Κεχαγιιόγλου. 

Παρακολουθούσε την Ιωάννα από το 2019

Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την 35χρονη και την εμμονή που είχε με την 34χρονη Ιωάννα. Συγκεκριμένα, έπειτα από έρευνα στο κινητό της φερόμενης ως δράστις έχουν βρεθεί φωτογραφίες, από τον Ιούνιο του 2019, που δείχνουν την είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένει το θύμα. Υπενθυμίζεται ότι γείτονας της 34χρονης έχει καταθέσει ότι πολλές φορές είχε δει μια γυναίκα να φοράει μαύρα και να κρύβεται πίσω από θάμνους για να παρακολουθεί συγκεκριμένο σπίτι και μάλιστα ο ίδιος την είχε διώξει.

Μάλιστα φέρεται να σχεδίαζε την επίθεση με το βιτριόλι εδώ και μήνες, ενώ είχε παραγγείλει την περούκα στις 6 Μαΐου και την παρέλαβε μετά από τρεις ημέρες, στις 9 Μαΐου, ενώ στις 19 του ίδιου μήνα έκανε την πρώτη προσπάθεια επίθεσης και το πρωί της 20ης ολοκλήρωσε το σχέδιό της, αλλάζοντας για πάντα τη ζωή του θύματος.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Open, στο κινητό της τηλέφωνο έχει βρεθεί μία εφαρμογή συστήματος δορυφορικού εντοπισμού αυτοκινήτων. Πρόκειται για ένα σύστημα που παρακολουθεί ένα πομπό που έχει εγκατασταθεί σε κάποιο αυτοκίνητο κι έτσι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορείς να γνωρίζεις που ακριβώς βρίσκεται το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Τα σημειώματα στο σπίτι της

Επιπλέον, σε σημειώματα που βρέθηκαν στο σπίτι της η 35χρονη γράφει, επίσης μεταξύ άλλων, στο σημείωμά της: «Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον … (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου». Σε άλλο σημείο του σημειώματος, με την ίδια ημερομηνία, γράφει η 35χρονη:«Είμαι αστράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε».

Στη συνέχεια, με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2019, η φερόμενη ως δράστιδα σημειώνει: «Εγώ σκέφτομαι τι σκέφτεται και κάνει την τρίχα … τριχιά. Θα μάθω, ότι υπάρχει άλλη για αυτόν ή θα μάθω για κάτι ευχάριστο; Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη. Κάποια γυναίκα από το παρελθόν θα του ζητήσει…».

Τέλος, η 35χρονη, στο ίδιο σημείωμα, αναρωτιέται εάν ταιριάζει ωροσκοπικά με τον 40χρονο φίλο της. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter