Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Σφίγγει ο κλοιός για τη μαυροντυμένη γυναίκα

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Σφίγγει ο κλοιός για τη μαυροντυμένη γυναίκα

Ολοένα και πιο κοντά στη γυναίκα που πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα έρχονται οι αρχές οι οποίες συνεχίζουν να ερευνούν και την παραμικρή λεπτομέρεια που έρχεται στην επιφάνεια.

Η κοπέλα που συνεχίζει να νοσηλεύεται, έχει περιγράψει στους αστυνομικούς τη γυναίκα, αποκαλύπτοντας το σκίτσο της. Σύμφωνα με το Star, πρόκειται για μια γυναίκα μετρίου αναστήματος με ύψος κοντά στο 1.68. Το χρώμα των μαλλιών της είναι μελί και το μήκος φθάνει μέχρι τον ώμο. Όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φορά ζακέτα μέχρι το γόνατο, αθλητικά παπούτσια, ενώ έχει και σακίδιο στην πλάτη. Φορά, όμως, και κασκέτο, ενώ χαρακτηρίζεται αθλητικός τύπος, αδύνατη και κινείται πολύ κοντά στον τόπο της επίθεσης και τη δεδομένη χρονική στιγμή που έγινε.

Επιπλέον, οι αρχές προσπαθούν να αναλύσουν τα φωτογραφικά καρέ συγκεκριμένης γυναίκας που έχουν στη διάθεσή τους από την κάμερα που την συνέλαβε την ώρα που έμπαινε στην εταιρεία, πραγματοποιώντας συγκεκριμένες διεργασίες ώστε να ξεθολώσουν την εικόνα της. 

Ο Νίκος Αλεξανδρής, δικηγόρος της οικογένειας της 34χρονης μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις εξελίξεις στις έρευνες. «Στην αρχή υπάρχει το σοκ της επίθεσης, αλλά περνώντας ο χρόνος ανασύρει μνήμες και τις μεταφέρει στην αστυνομία» είπε για την 34χρονη. «Το μυαλό του ανθρώπου μπορεί να φθάσει σε ασύλληπτα μονοπάτια που καταστρέφουν ζωές. Εξετάζονται ότι στοιχεία υπάρχουν» πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας. «Το δυσκολότερο είναι το μετά. Θα πρέπει να αποκαταστήσει ένα μεγάλος μέρος των βλαβών που έχει υποστεί, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά. Έχει μακρύ δρόμο» κατέληξε.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, κατάφεραν μέσα από καταθέσεις που έδωσαν φίλοι και γνωστοί της Ιωάννας να σχηματίσουν αρχικά έναν κύκλο βασικών υπόπτων. Έχοντας στη διάθεσή τους κάποια ονόματα, αλλά και από την ανάλυση της εικόνας της γυναίκας σιγά – σιγά φαίνεται να ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω από τη μυστηριώδη υπόθεση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter