Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: «Η 34χρονη ρωτάει συνεχώς πότε θα πιάσουν τη γυναίκα», λέει ο δικηγόρος της

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: «Η 34χρονη ρωτάει συνεχώς πότε θα πιάσουν τη γυναίκα», λέει ο δικηγόρος της

Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό της γυναίκας με τα μαύρα που έριξε βιτριόλι την περασμένη Τετάρτη στην 34χρονη Ιωάννη συνεχίζονται. 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1  ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος, Απόστολος Λύτρας, η αστυνομία δεν έχει ακόμα κάποιο στοιχείο ικανό για να οδηγηθεί σε σύλληψη.

«Δεν έχω ενημέρωση εάν είναι κοντά ή όχι η αστυνομία στον εντοπισμό της δράστιδος» τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι από τις καταθέσεις που έχουν λάβει οι Αρχές, μπορεί να γίνει δουλειά.

Ο κ. Λύτρας μίλησε και για την κατάσταση της άτυχης Ιωάννας, λέγοντας ότι η ψυχολογία της δεν είναι καλή, ενώ συνεχίζονται οι πόνοι, καθώς φέρει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της. 

Παράλληλα, επισήμανε πως η 34χρονη ζητάει συνεχώς να μάθει πότε θα πιάσει η αστυνομία την γυναίκα που της έκανε τόσο μεγάλο κακό. 

«Πότε θα πιάσουν αυτή που μου επιτέθηκε». «Αυτό που έλεγε εξ αρχής, αυτό και λέει και τώρα: ότι δεν μπορεί να πάει το μυαλό της κάπου. Αυτή τη γυναίκα δεν την γνώριζε» τόνισε ο δικηγόρος. Ωστόσο, σημείωσε ότι σε τέτοια εγκλήματα ο δράστης γνωρίζει το θύμα και επανέλαβε ότι τέτοιου είδους πράξη δεν δικαιολογείται από κανέναν και σε κανέναν.

Τέλος, σε ερώτηση για όσα γράφονται περί της κατάθεσης ενός ταξιτζή που βρέθηκε στο σημείο, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν έχει πληροφόρηση για τέτοιο πρόσωπο που να έχει δώσει σημαντικά στοιχεία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter