Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Τι έδειξαν τα εργαστηριακά αποτελέσματα για το οξύ

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Τι έδειξαν τα εργαστηριακά αποτελέσματα για το οξύ

Με θειικό οξύ, δηλαδή βιτριόλι, επιτέθηκε στην 34χρονη η γυναίκα που της επιτέθηκε την ώρα που έμπαινε στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας στην Καλλιθέα. 

Αυτό είναι το πόρισμα των εργαστηριακών εξετάσεων από το Γενικό Χημείο του Κράτους. Πρόκειται ιδιαίτερα επικίνδυνη ανόργανη καυστική ουσία, που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία και δεν πωλείται στο εμπόριο.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν τώρα από πού μπορεί να προμηθεύτηκε το βιτριόλι η δράστις. 

Την ίδια ώρα, οι αρχές συνεχίζουν την εξέταση του υλικού από τις κάμερες ενώ παράλληλα «ξεσκονίζουν» τα social media της 34χρονης Ιωάννας.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Παράλληλα, οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προς αναζήτηση στοιχείων. Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της 34χρονης Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε στις παρανοήσεις που έχουν διαδοθεί σχετικά με την πορεία των ερευνών διαψεύδοντας ότι η κοπέλα στοχοποιεί κάποια συνάδελφό της.

«Αυτό που είπε είναι ότι: μην ασχολείστε με την προσωπική μου ζωή, να δούμε σε κάτι άλλο, αν υπάρχει», εξήγησε ο δικηγόρος, συμπληρώνοντας ότι η κοπέλα ζήτησε να ερευνηθεί το ενδεχόμενο κάποια να είχε εμμονή μαζί της, σε συνδυασμό με το ότι ήξερε καλά το χώρο της εργασίας.

Ο κ. Λύτρας επανέλαβε ότι, η γυναίκα δεν είχε δεχθεί απειλές και παραδέχθηκε ερωτηθείς σχετικά ότι οι αστυνομικές έρευνες είναι στα «τυφλά».

«Δεν ξέρω αν είμαστε κοντά, αλλά θεωρώ ότι αν υπήρχαν κάποια στοιχεία, θα είχαμε φτάσει στη λύση του εγκλήματος, όσο περνά ο καιρός, ανησυχώ», είπε.

Όσον αφορά τα μηνύματα από κάποιες γυναίκες που «είναι σαν να αναρωτιούνται το τι έκανε», τονίζοντας ότι τίποτε δεν θα δικαιολογούσε την επίθεση με καυστικό υγρό στο πρόσωπο, παρομοιάζοντας την παραπάνω κατηγορία με εκείνη της απόδοσης ευθύνης στο θύμα οικογενειακής βίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter